FTX Token teknik analizi: FTT, önemli bir direnç seviyesini kırdı
FTX Token teknik analizi: FTT, önemli bir direnç seviyesini kırdı

FTX Token teknik analizi: FTT, önemli bir direnç seviyesini kırdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – FTX Token (FTT) potansiyel olarak bir düzeltme aşamasını tamamladı ve şu anda 53.80$ – 60$ direnç alanına yaklaşıyor. Yukarı hareketin öncesinde önemli bir yükseliş sinyali geldi.

FTT, 9 Eylül’de tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 85.74$’a ulaştığından beri düşüş trendindeydi. Düşüş boyunca, azalan bir direnç çizgisinin altında işlem görüyor. Şimdiye kadar, FTT 8 Ocak’ta 33.76$’lık yerel en düşük seviyeye ulaştı.

Bu düşük seviyeden, FTT toparlandı ve yukarı doğru bir hareket başlattı ve 36 dolarlık alanı destek olarak doğrulamaya hizmet etti. Bu, daha önce direniş işlevi gören çok önemli bir alandır.

14 Ocak’ta FTT, yukarıda bahsedilen alçalan direnç çizgisinden çıktı. yükselişten önce, hat 127 gün boyunca yerinde kaldı.

Bir sonraki en yakın direnç şimdi 53.80 – 60 dolar arasında kalıyor. Bu direnç aralığı, 0,382-0,5 Fib geri çekilme direnç seviyeleri tarafından teyit edilebilir.

FTT Resistance line

FTT için teknik göstergeler ne gösteriyor?

Teknik göstergeler şu anda yukarı yönlü hareketin devamını destekliyor. Bu, özellikle günlük MACD’de daha belirgin durumda.

MACD’nin sinyal çizgisi, Aralık 2021 ile Ocak 2022 arasındaki dönemde bir yükseliş sapması (yeşil çizgi) oluşturdu. Sinyal çizgisinin herhangi bir tür sapma oluşturduğu en son dönem, önemli bir düşüş eğiliminin (kırmızı çizgi) görüldüğü Nisan ve Mayıs 2020 arasındaydı.

Bu nedenle, mevcut sapma yükseliş yönlü olduğundan, bu sefer benzer bir yukarı yönlü hareketin gerçekleşmesi olası.

FTT Daily

İki saatlik grafik ayrıca FTT’nin alçalan bir direnç çizgisinden çıktığını gösteriyor. Şu anda 47 doların biraz üzerinde son kısa vadeli direnç alanında işlem görüyor.

Günlük zaman çerçevesine benzer şekilde, yukarı yönlü hareket, neredeyse pozitif bölgeye geçen MACD tarafından destekleniyor.

FTT Short-term

Kripto para tüccarı @Altstreetbet, bir FTT grafiğini tweetledi ve FTT’nin düzeltme aşamasını tamamladığını ve bir sonraki dirence doğru 60 dolar civarında yükselebileceğini belirtti.

Correction

9 Eylül’ün tüm zamanların en yüksek seviyesinden ölçüm yapan en olası dalga sayısı, 8 Ocak’ın en düşük seviyesine (vurgulanan) doğru hareketin düzeltici bir yapı olduğunu gösteriyor. İçinde A:C dalgaları, bu tür yapılarda çok yaygın olan tam 1:1 oranına sahiptir.

Buna ek olarak, C dalgası açıkça düzeltmenin tamamlanması için bir gereklilik olan beş dalga aşağı doğru bir harekettir (kırmızı). 53 – 59 dolar bölgesine doğru bir artış çok muhtemel görünse de, devam eden yukarı yönlü hareketin şekli, gelecekteki eğilimin yönünü belirlemeye yardımcı olacaktır.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin