FTX Japonya, para çekme işlemlerine başlıyor mu?

FTX borsasının çöküşü alay konusu oldu, o isim ne söyledi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para borsası FTX’in yaşadığı ağır bir iflas bilançosu gündemdeki tazeliğini koruyor. Birçok ünlü yatırımcı ve kurucu yaşanan havadan dolayı yorulmarını paylaşıyor. Bir isim ise adeta FTX borsasıyla dalga geçiyor.

2013’te Dogecoin’i (DOGE) ortaya çıkaran Billy Markus, FTX borsası ve CEO’sunu hedef aldı. Aslında Markus, kurtarma planları hakkında alaycı bir yaklaşım sergiledi.

Dogecoin’in kurucusu FTX’in eski CEO’sunun kurtarma planlarıyla şakayla karışık dalga geçti.

DOGE’nin ünlü programcısı ve yaratıcısı Billy Markus, FTX’in eski CEO’sunun kurtarma planlarıyla alay etti. Doge’un mucidi geçtiğimiz günlerde bir tweet’te konuyla ilgili yatırımcıları uyararak mesajını paylaştı.

Dogecoin kurucusu hedef tahtasına FTX borsasını oturttu

Twitter’da Shibetoshi Nakamoto adıyla anılan Billy Markus, FTX CEO’sunun mevcut durumu hakkındaki duruşunu açıkladı. Luna’ya benzer bir kurtarma operasyonu ile daha karşı karşıya kalabiliriz. Terra’nın çöküşü ile beraber kurtarma operasyonu yapılmıştı. Ancak piyasada yeni bir dolandırıcılık olduğu iddia edilmişti.

FTX borsası içinde bu durum aynı olabilir. Doge yaratıcısı, FTX CEO’sunun FTX kazasına karıştıktan sonra ikinci bir şansa sahip olmaması gerektiğini söyledi. Markus,

“Sizi bilmiyorum, ama çok büyük çaplı dolandırıcılık yapan insanlara tekrar büyük çaplı dolandırıcılık yapmaları için ikinci bir şans vermemiz gerektiğini düşünmüyorum. İş bitti. Herkes senin gerçekte ne olduğunu biliyor. Kaybettin. İyi günler efendim.”

Özellikle, kripto borsası FTX’in yakın zamanda çökmesinden sonra, çeşitli faaliyetler meydana geldi. Kripto borsasının çökmesi sürpriz oldu. Ancak çoğu kişi buna inanmıyor. En popüler meme para birimi Dogecoin’in (DOGE) kurucusu Billy Markus buna şiddetle karşı çıkıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin