FTX ABD para çekme işlemleri için duyuru yaptı! İşte ayrıntılar
FTX ABD para çekme işlemleri için duyuru yaptı! İşte ayrıntılar

FTX ABD para çekme işlemleri için duyuru yaptı! İşte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – FTX borsasında yaşanan sorunların ardından yatırımcılar Ethereum ve MATIC işlemlerindeki gecikmeleri sorgulamaya başladı. FTX sorunu diğer şirketlere yayıldıkça para çekme sorunlarıyla karşı karşıya kalındı.

Cuma günü kripto borsası FTX, FTX ABD’deki Ethereum (ETH) çekimlerinin yakında devam edeceğini söyledi. Ayrıca Polygon (MATIC) çekmek isteyen kullanıcıların bekleyen para çekme işlemlerini iptal etmeleri ve ERC20 MATIC olarak yeni bir para çekme talebi oluşturmalarını bildirdi.

Perşembe günü, FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, FTX ABD yan kuruluşunun iyi çalıştığını ve yalnızca FTX International’ın etkilendiğini açıklamıştı. Kullanıcılara FTX US’nin %100 likit olduğuna ve para çekme işlemlerinin devam edeceğine dair güvence verdi. Bununla birlikte, FTX US, SBF kripto borsasında bir likidite sıkışıklığı açıklamadan önce tıpkı FTX gibi para çekme gecikmeleriyle karşı karşıya kalmaya başladı.

FTX US’nin para çekme sorunlarıyla karşı karşıya olduğu tüm işlemlerin ise önümüzdeki günlerde durdurulabileceği söyleniyor. Yapılan haberlere göre FTX ABD Başkanı Brett Harrison’ın durumu bildiği için istifa ettiğini iddia ediyor.

Kripto borç veren BlockFi, FTX.com, FTX US ve Alameda Research’ü çevreleyen belirsizlik nedeniyle kısa süre önce para çekme işlemlerini ve bazı işlemleri durdurma kararı aldı. Ayrıca, FTX yatırımcıları Sequoia Capital 214 milyon dolarlık yatırımını sıfıra indirdi, diğer yatırımcıların da benzer planları olduğu bildiriliyor. Bu arada, SBF iflas başvurusunda bulunmayı reddetti ve yatırımcılardan ve rakiplerden 9,4 milyar dolarlık fon sağlamak için çalışıyor.

FTT fiyat artışı %40

FTX Token (FTT) fiyatı son 24 saatte yaklaşık %40 artışla 3,23 dolardan işlem görüyor. 24 saatlik en düşük ve en yükseği sırasıyla 2,32 dolar ve 4,20 dolar değerindeydi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin