FLOKI fiyat analizi: Floki yükselecek mi?

Floki Inu fiyat analizi: FLOKI yüzde 44 artabilir! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Floki Inu fiyat analizi, azalan kanalın üst sınırından gelen büyük baskı ve 100-dönem basit hareketli ortalama (SMA) ile 0.0001750 dolar civarında bir düşüş eğilimi ile 0,001655 dolarda işlem görüyor. FLOKI boğaları alçalan kanaldan çıkmak için mücadele ediyor ancak yukarıdan sert bir dirençle karşılaşıyor.

Floki Inu fiyatı 0,0002350 dolara yükselebilir

Floki Inu (FLOKI), düşen paralel kanalın orta sınırı tarafından benimsenen 0,001227 ABD dolarını başarıyla aştıktan sonra toparlanma yolunda.

Bu, Floki Inu fiyatının 50 SMA’yı dirençten desteğe çevirdiğini gösteren %45’lik bir artıştı. Yazma sırasında, FLOKI azalan kanalın üst sınırından 0,000169 dolardan ve 10 SMA’da 0,0001750 dolardan büyük bir dirençle mücadele ediyor.

Bu seviyenin üzerinde bir yükseliş patlaması, Floki Inu fiyat analizini şu anda 0,002171 ABD dolarında olan 200 SMA’dan gelen direnci yeniden test etmesi için yükseltmeyi deneyebilir.

FLOKI boğaları söz konusu seviyedeki direnci aşarsa, şaka tabanlı kripto para 19 Kasım yüksek aralığını, mevcut fiyattan %44’lük bir yükselişi temsil eden 0,0002350 dolar fiyatı civarında etiketleyebilir.

Floki Inu price

Floki Inu fiyat analizi: Ayıların FLOKI fiyatını düşürme çabaları sürüyor

Hareketli Ortalamaların mesafesi (MACD) göstergesinin yukarı doğru hareket ettiğini ve yukarı görünümü vurgulayan pozitif bölgeye sıfır çizgisini yeni geçtiğini unutmayın.

Göreceli Güç Endeksi’nin (RSI) aşırı alım bölgesinden aşağı doğru döndüğü için negatif bir ayrışma gösterdiğine dikkat edin. Bu, ayıların Floki Inu fiyatını düşürmekten vazgeçmediği anlamına geliyor.

Bu nedenle, Floki Inu’nun 50 SMA’nın üzerinde tutulamaması, FLOKI’nin yöneten grafik modelinin orta sınırını yani 0,0010 dolar psikolojik seviyesinde etiketleyecek şekilde düşmesine neden olacak büyük satış emirlerini tetikleyecektir.

Daha yüksek bir düşüş, Floki Inu fiyat analizinin 0,000050 dolar psikolojik seviyesini veya azalan paralel kanalın hedefine yani 0,000037 dolara işaretlemek için düştüğünü görmemize neden olabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin