Flaş kripto para haberleri: Ünlü analistten devasa yükselişli Bitcoin tahmini! En güncel: Ethereum, Ripple, Litecoin, TRON ve Cardano haberleri
Flaş kripto para haberleri: Ünlü analistten devasa yükselişli Bitcoin tahmini! En güncel: Ethereum, Ripple, Litecoin, TRON ve Cardano haberleri

Flaş kripto para haberleri: Ethereum kurucusundan piyasa ve Bitcoin yorumu, XRP, TRON, ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir Bitcoin piyasa çağrısından yeni bir Ethereum savunmasına ve büyük bir XRP transferine kadar, kripto dünyasında yaşanan flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin ve Ethereum haberleri

Ethereum kurucu ortağı Joseph Lubin, tüm kartlarını masaya koyuyor. Lubin, Bitcoin, Ethereum ve genel kripto pazarlarının fiyatlarının en alt seviyeye ulaştığına inandığını Twitter’dan ilan etti. Belki de piyasadaki karamsarlığı dağıtmak için sorumluluk aldı.

Ayrıca Lubin geçenlerde yaşanan ConsenSys tarafından toplu işten çıkarmalar hakkında da kendince sebepleri savundu.

Tweetstormun tamamını buradan kontrol edebilirsiniz.

Ripple ve XRP haberleri

Ripple  haberleri son zamanlarda oldukça yaygınlaştı. Bu seferde Filipinler’deki en büyük mikrofinans hizmetleri sağlayıcılarından biri, Ripple ile ortaklık kurduğunu duyurdu. BusinessMirror’a göre, Cebuana Lhuillier, RippleNet’e katılacak ve sınır ötesi ödemeleri güçlendirmek için Ripple’ın xCurrent kullanacak.

https://twitter.com/whale_alert/status/1075865753470074880

Bu arada, Kraken Borsası toplu bir  XRP almış görünüyor. Kripto balina avcısı Whale Watch’a göre, Ripple Kraken’e az önce 11 milyon dolar değerinde XRP gönderdi. Ripple, toplam XRP arzının yaklaşık %60’ını halen elinde bulundurmaktadır.

Bitcoin, Bitcoin Cash ve Litecoin haberleri

Kripto paralar artık markette de geçerli. Bir Brezilyalı süpermarket zincirinin şu anda Bitcoin, Bitcoin Cash ve Litecoin’i kabul ettiği bildirdi. Oásis Supermercados kripto kabulü için ödeme işlemcisi Coinwise’yi aracı olarak kullanacak. Şirketin şuanda 90 çalışanı olduğu ve yılda yaklaşık 6.5 milyon dolarlık ağ ürettiği bildiriliyor.

Çarşamba günü Coinwise, Rede EcoPosto için Bitcoin, Bitcoin Cash ve Litecoin ağ işlemlerine de güç verdiğini açıkladı.

IOTA haberleri

IOTA, Troika adlı yeni hash fonksiyonunu kırabilecek kodlayıcılara toplamda 220.000 dolar verecek. İşlev, siber güvenlik firması Cybercrypt tarafından tasarlandı. Detayları buradan kontrol edebilirsiniz.

TRON haberleri

TRON, ağın merkezsiz uygulamaları hakkındaki haftalık raporunu yayımladı. DappRadar’a göre, şu anda ağda 39 merkezsiz uygulama var. En popüler uygulama olan TRONDice, son 24 saatte 2.216 kullanıcısı sayısı ile lider konumda.

Ayrıca çıkan son haberlerde TRON Vakfı’nın kurucusu Justin Sun attığı twetlerle TRX fiyatını etkilediği ortaya koyuldu.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin