featured

Yatırımcılar bekleyişte! Ethereum, fırsatları doğru değerlendirip yükselişe geçebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin olan Ethereum, bugün %2’nin üzerinde bir fiyat artışı kaydetti. ETH fiyatı, bir süredir 1,720 dolar seviyesinde bulunan destek noktasının üzerinde tutunuyor. Bu yazının yazıldığı sırada ise 1,805 dolar civarında işlem görüyor.

Dengesiz kripto para piyasası, bugün küresel değerinde %2,30 oranında bir artış yaşadı. Şu anda piyasa değeri 1,25 trilyon dolar. Ethereum gibi büyük kripto para birimleri, diğer günlerdeki fiyatlarına kıyasla küçük dalgalanmalarla karşı karşıya.

Ethereum

ETH, son 24 saatte %2 oranında bir artış yaşadı 1,805 dolar civarında işlem görüyor. Ancak yatırımcıların aklındaki soru şu: ETH önümüzdeki günlerde 1,720 dolarda bulunan destek noktasını aşağı yönlü kırıp yeniden düşüş trendine girecek mi? En gözde altcoin’in 1,765 dolarda kaydedilen en düşük fiyatının bu destek noktasının üzerinde bulunmasına rağmen, Ethereum değeri oldukça kritik bir noktada bulunuyor. Fiyat eğer destek noktasının altına düşerse, altcoin’in yeniden düşüşe geçmesi bekleniliyor.

Yükseliş yakın mı?

Ek olarak, gelecekte daha yüksek bir fiyat artışı kaydetmek için ETH’nin en azından 2,016 dolar seviyesinde bulunan direnç noktasını kırması gerekiyor. Eğer bu gerçekleşirse, 4 Mayıs tarihinde kaydedilen ve piyasanın düşüşe geçmeden önce sahip olduğu fiyat olan 2,965 dolara kadar bir yükseliş başlayabilir.

Son piyasa çöküşünün yanı sıra, Ethereum’um bir günlük ticaret grafiği, 3,580 dolardan mevcut fiyatına düştüğü 3 Nisan’dan bu yana azalan bir formasyona işaret ediyor. Bu fiyata geri dönmek, ancak küresel kripto piyasası büyük bir yükseliş trendi ile yükselirse mümkün olabilir.

ETH fiyatı için saatlik grafiğe bakıldığında altcoin’in yükseliş ile açılış yaptığını ve en düşük fiyata şiddetli bir şekilde gerileyene kadar devam ettiği görülebilir. Bununla birlikte, kripto para birimi daha sonra yükselme gücünü yeniden kazandı. Bu da hâlâ devam ediyor.

Son altı ay boyunca ETH, aylık işlem tablosunda da görüldüğü gibi düşüş yaşadı. Özellikle, kripto piyasası, büyük küresel çatışmalar nedeniyle birçok altcoin’in de düşüş yaşamasıyla birlikte öngörülemez hâle geldi.

CoinQuora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin