Ethereum şu anki fiyattan alınır mı? Rekorun yüzde 33 altına indi

Ethereum şu anki fiyattan alınır mı? Rekorun yüzde 33 altına indi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum’un (ETH) piyasa değeri, kasım ayında tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşmasından bu yana büyük darbe aldı. Piyasa duyarlılığı analizi, traderlar dipten satın alırken yükseliş sinyalleri veriyor.

Piyasa değerine göre en büyük ikinci dijital varlık olan Ether’in piyasa değeri, 10 Kasım’da tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasından bu yana %33 düştü. Kripto paranın piyasa değeri, özellikle son 24 saatte, büyük darbe alarak %10 azaldı.

ETH fiyatı bu sabah, 3.100 dolarda dibe vurmuş olabilir. Her trader ise şu soruyu soruyor: Bu seviye dip mi? Piyasa duyarlılığı analizine ve Etherin ortalama MVRV’sine göre, mevcut dönem, traderların geçen yıl Temmuz’dan bu yana hissettikleri en “acı” dönem.

MVRV boğa görünümü sergiliyor

MVRV (piyasa değeri-gerçekleşen değer), bir varlığın piyasa kapitalizasyonunun gerçekleşen kapitalizasyonuna oranıdır. MVRV, bu iki ölçümü karşılaştırarak fiyatın ne zaman “gerçeğe uygun değerin” üstünde veya altında olduğunu anlamamızı ve piyasa kârlılığını değerlendirmemizi sağlar. Piyasa değeri ile gerçekleşen değer arasındaki aşırı sapmalar, yatırımcının gerçekleşmemiş kâr ve zarar dönemlerini yansıtarak piyasa tepelerini ve diplerini belirlememizi sağlar.

Bir başka göstergeye göre, aktif Ethereum adreslerine karşı ETH fiyatının durumu olumlu görünüyor. Aktif adresler, varlık fiyatı düştükçe artıyor. Bu da düşüş piyasasında daha fazla yatırımcının aktif olduğunu, muhtemelen dipten satın aldığını ve belki de piyasayı dengelediğini gösteriyor.

2022 Ethereum için birleşme yılı olabilir

2022’nin ilk günleri, tüm piyasa düşüşte olduğundan ETH için iyi görünmüyor, ancak varlıklar 2021’de büyük kazançlar elde etmeyi başardı. Geçen yıl Ethereum’un piyasa değeri yüzde 450’nin üzerine çıkarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı ulaştı. Ether ise 10 Kasım’da 4.878 dolara ulaşarak ATH yaptı. Ethereum, yıldan yıla ortalama %170 büyüme kaydediyor.

2022, blok zinciri konsensüs algoritmasını İş Kanıtı’ndan Hisse Kanıtı’na değiştirdiği için Ethereum için Birleşme yılıdır. Şimdiye kadar işler planlandığı gibi çalışıyor, ancak bu muhtemelen Ethereum sistemi için bir kırılma anı olacak. Birleştirmenin fiyatlanıp fiyatlanmadığı herkesin tahminidir.

cryptoslate


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin