Ethereum önemli bir kilometre taşına ulaştı! Fiyatı ne bekliyor?
Ethereum önemli bir kilometre taşına ulaştı! Fiyatı ne bekliyor?

Ethereum önemli bir kilometre taşına ulaştı! Fiyatı ne bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasındaki genel düşüş eğilimine rağmen, Ethereum ağının geliri tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Ethereum ağının geliri, çoğu kripto para birimini etkileyen son ayı piyasasına rağmen tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Ağın geliri, Ethereum için önemli bir kilometre taşı ve geleceği için bir yükseliş işareti olarak sayılabilecek 1 milyar doları aştı.

Ethereum ağının yüksek geliri, platformun DeFi, NFT’ler ve oyun oynama gibi çeşitli amaçlar için yoğun bir şekilde kullanıldığının açık bir göstergesidir. Bu yüksek kullanım, birçok kripto para biriminin mücadele ettiği bir pazarda bile Ethereum’a olan talebin hâlâ güçlü olduğunu gösteriyor.

Ether chart

Ethereum ağı için gelirdeki artış, Ethereum’un yerel kripto para birimi olan Ether’in fiyatı için de faydalıdır. Daha önce bildirildiği üzere Ethereum, fiyatların 1.600 ila 1.700 dolar arasında dalgalandığı hareketli bir dönem yaşıyor. Bununla birlikte, Ethereum ağının yüksek geliri, platformun faydasını ve büyüme potansiyelini gösterdiği için Ethereum’un geleceği için olumlu bir işarettir. Ağın yüksek kullanımı, Ethereum’a yönelik artan talebi ve sürekli büyüme potansiyelini gösteriyor.

Ethereum’un gelirindeki son artış, platformda inşa edilen merkezi olmayan uygulamaların (dApp’ler) ve değiştirilemez tokenlerin (NFT’ler) artan popülaritesinden kaynaklanıyor. Bu uygulamalar ve tokenler, ağın kullanımını yönlendiriyor ve Ethereum için yeni gelir akışları yaratıyor. Sonuç olarak Ethereum, merkezi olmayan bir platform üzerine inşa etmek isteyen geliştiriciler ve girişimciler için giderek daha çekici hale geliyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin