Merge’nin yaklaşması Ethereum sosyal hakimiyeti büyütüyor

Ethereum Merge güncellemesinde 5 sorunla karşılaşabilir: Peki bu sorunlar neler?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasının en değerili ikinci varlığı Ethereum, ağ üzerinde yapacağı birleşmeyle dikkatleri üzerine çekiyor. Geçtiğimiz günlerde Ethereum Merge için önemli bir testnet daha gerçekleşmişti. Bu testinde başarılı olması süreci daha da hızlandırdı.

Ether tarafında yapılan her testnet ana birleşme için daha da olumlu oluyor. Sorunsuz gerçeklemesi ekibi daha da hevesli hale getiriyor. Ancak asıl testnet bundan sonra gerçekleşecek. Burada da problemler silsilesi bizleri bekleyebilir. İşte Ethereum Merge ile ilgili sorunlar…

Son zamanlarda gördüğümüz testnet Merge’ye göre Ethereum’un Beacon zinciri ile birleşmesi, kullanıcılar için herhangi bir sorun yaşamadan gitmeli. Ancak ağda büyük kesintiler ve sorunlar olmamasına rağmen, ana ağdaki güncelleme beklendiği kadar sorunsuz gitmeyebilir.

Ethereum Merge sorunları

Doğrulayıcıların verilerinin önerdiği gibi, tüm doğrulayıcıların yaklaşık %14’ü geçiş sırasında kesinti yaşadı. Bu, ana ağdaki işlemler sırasında bir sorun olmaması gerektiğini ortaya oyuyor. Doğrulayıcıların çoğunluğunun, yeniden konuşlandırma tarafından düzeltilen nimbus ekibi yapılandırmalarıyla ilgili bir sorunu vardı.

Diğer %5’lik kısım, aksama süresine neden olan küçük hatalarla ilgili sorunlar yaşadı ve düğümün basit bir yeniden başlatılmasıyla düzeltildi.

Geliştiriciler, sorunları ana ağ geçişine yansıtarak, operatörlerin yalnızca %9’unun sorunlar ve yapılandırma sorunlarıyla karşılaşacağını çözdü. Test ağı geçişi sırasında ortaya çıkan iki küçük hata, ağdaki tüm payların yalnızca küçük bir kısmını etkiliyor.

Ana ağla Merge sırasında Ethereum aynı sorunlarla karşılaşırsa, ağın boyutu ve içinde gerçekleşen işlem sayısı göz önüne alındığında geçişler şaşırtıcı derecede başarılı kabul edilmeli.

Traderlar ve yatırımcılar, Ethereum Merge konusunda çok heyecanlı olmadığı görülüyor. En büyük Ethereum test ağının başarılı geçişinin fiyatı herhangi bir şekilde etkilemesi beklenmiyor. Ancak bu beklentilerin aksine de bir durum ortaya çıkabilir.

Gerçek Ethereum Merge gerçekleştiğinde piyasanın tepkisini henüz görmedik. Ancak olağan dışı bir şey olmadıkça, piyasadaki yatırımcıların ve traderların çoğunluğu güncellemeyi zaten fiyatlandırdığını düşünüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin