Vitalik Buterin, hangi altcoinler ile ilgileniyor?
Vitalik Buterin, hangi altcoinler ile ilgileniyor?

Ethereum kurucusundan açık mesaj: “Bu iki altcoin ile ilgileniyorum!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin, bir podcast yayınında iki altcoin ile ilgili övgü dolu sözlerde bulundu ve bu kripto paralarla ilgilendiğini doğruladı.

Vitalik Buterin, Zcash ve Tezos’a ilgi duyuyor

“Bankless” adını taşıyan podcast’e konuk olarak katılan Buterin, Zcash ve Tezos’a ilgi duyduğunu açıklarken Ethereum ekosistemi dışında kalan projelerin sıkıcı veya gayrimeşru olduğunu düşünmediğini ifade etti.

“Bence Zcash tarafında gerçekten eğlenceli ve ilginç şeyler oluyor. Tezos’ta da oldukça ilginç şeyler yaşanıyor.”

Zcash geliştiricileri, Ethereum’un yol haritasını izleyerek projenin hisse kanıtı konsensüs algoritmasına geçeceğini duyurmuştu.

“Hızlı kazancın ötesinde amaçlara sahip onurlu insanlar var”

Buterin, Ekim ayındaki “Crypto Cities” adlı blog yazısında Nevada Belediye Başkanı Hillary Schieve’in Blockchain deneyleri için Tezos ekosistemini kullandığından bahsetti.

Buterin, kripto para sektöründe hızlı para kazanmanın çok daha ötesini amaçlayan onurlu topluluklar olduğuna inanıyor. Ayrıca Buterin, Ethereum ile hayal kırıklığına uğrayan insanların başka ürünlere yatırım yapmasını tavsiye etti.

“Merkezsizlik her şeydir”

Kanadalı-Rus programcı, merkezsizliğin “son derece önemli” olduğunu vurguladı:

“Merkezsizlik, nihayetinde bu sektörün tam olarak temelinde yatan kavramdır.”

Aynı zamanda Buterin, birçok topluluğun merkezsizliğe “sözde hizmet” ettiğini, ancak aslında bunu umursamadıklarını söyledi. Buterin birçok projenin birden fazla müşterisi bile olmadığına dikkat çekti.

Buterin, Bitcoin Cash’e artık destek vermiyor

Buterin, “Endgame” adlı yazısında, bireylere merkezi partilerin güçlerini kontrol etme yeteneği vererek merkezi blok üretimine sahip bir Blockchain’in daha merkezsiz hale gelmek için atabileceği birkaç adımı açıkladı.

Ethereum kurucu ortağı kısa süre önce Bitcoin Cash’e verdiği desteği geri çekti ve en büyük Bitcoin fork’u olan projenin başarısız olduğunu iddia etti. Ayrıca Uniswap gibi merkezsiz borsaların yükselişini tahmin etmekten gurur duyduğunu söyledi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin