Ethereum Kurucu Ortağı Vitalik Buterin’de Eski Arjantin Başkanına sürpriz ziyaret, ne konuştular?
Ethereum Kurucu Ortağı Vitalik Buterin’de Eski Arjantin Başkanına sürpriz ziyaret, ne konuştular?

Ethereum Kurucu Ortağı Vitalik Buterin’de Eski Arjantin Başkanına sürpriz ziyaret, ne konuştular?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum‘un kurucu ortağı, Arjantin’e beklenmedik bir ziyarette bulundu ve eski başkan Mauricio Macri ile bir araya geldi.

Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin geçtiğimiz günlerde, projenin ana ağ lansmanının birinci yıldönümünü kutlamak için web3 protokolü The Graph tarafından Buenos Aires’te düzenlenen bir kripto etkinliği sırasında eski Arjantin Devlet Başkanı Mauricio Macri ile özel bir toplantı yaptı.

Macri tarafından yayınlanan tweet’e göre, ikisi kripto ve blockchain tarafından sunulan fırsatları tartıştı. Ethereum’u yüzyılın “en yenilikçi” merkezi olmayan teknolojilerinden biri olarak nitelendirdi.

Ethereum kurucu ortağı beklenmedik bir şekilde Buenos Aires’e geldi ve ziyaretiyle ilgili ayrıntılar yetersiz kaldı. Partiye son dakikada siyah bir tişörtle geldi, görünüşe göre diğer katılımcılara karıştı, ancak kripto topluluğu onu hemen tanıdı.

Fintech ve kripto girişimcileriyle yaptığı bir toplantıda Buterin, Santiago Siri tarafından geliştirilen evrensel temel gelir için bir kimlik doğrulama sistemi olan Proof-of-Humanity hakkında olumlu konuştu.

JP Morgan’da dikey teknoloji başkanı Tomi Pierucci ve bankacılık devinin Arjantin için kıdemli ülke yetkilisi Gómez Minujin de etkinlikte hazır bulundu. Yerel basında çıkan haberlere göre, toplantı JPMorgan tarafından terfi ettirildi.

Öğle yemeğinde Buterin, Arjantin Milli Takımı’nın “10” numaralı formasını aldı.

Vitalik Buterin 3 aydır Latin Amerika ülkelerini geziyor

The Graph’ten Lorena Fabris, Ethereum kurucu ortağını “kriptonun Messi’si” olarak nitelendirdi. Forbes’a, protokolün marka tanınırlığının Vitalik sayesinde Arjantin’de büyük bir artış yaşadığını söyledi.

27 yaşındaki kripto Vitalik Buterin, tatilinin bir parçası olarak kendi başına Arjantin’e geldi. Üç aydan fazla bir süredir Latin Amerika’yı geziyor. Rus-Kanada asıllı programcının bir sonraki lokasyonu merakla bekleniyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin