Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin:
Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin: "Kripto düşüşü faydalı olabilir"

Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin: “Kripto düşüşü faydalı olabilir”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin ayı piyasasının kripto sektörüne fayda sağlayabileceğine inanıyor. Ethereum’un kurucu ortağı Vitalik Buterin, kripto paraların başka bir kripto kışının ilk aşamalarında olma ihtimalinin giderek artmasıyla birlikte durumu iyi tarafından değerlendirdi.

Ünlü yazılımcı, Bloomberg ile yaptığı son röportajda, endüstrinin gerçekten bir şeyler inşa eden üyelerinin ayı piyasasından olumlu etkilenebileceğini açıkladı. Böylece Buterin’e göre, düşen fiyatlar kripto alanındaki spekülatif fazlalığı dışarı atabilecek.

Ayı piyasasını memnuniyetle karşılıyor çünkü fiyatların kısa sürede önemli yükselişler yaşaması yatırımcıları mutlu ediyor. Bu yükseliş aynı zamanda piyasanın spekülatif yapısını da artırıyor. Ayı piyasasıyla piyasanın spekülatif eğiliminin azalacığına inanıyor.

Buterin, acımasız bir ayı piyasası sırasında birçok mevcut kripto para projesinin başarısız olabileceğini ve yalnızca sürdürülebilir olan projelerin ayakta kalabileceğini ifade ediyor.

Kripto para piyasası son birkaç ayda ciddi bir düşüş yaşadı ve Bitcoin 24 Ocak tarihinde 32.950 dolara geriledi. Bir numaralı kripto para önemli bir baskı altında baskı altında kalıyor ve 10 Şubat’ta 45.850 dolara ulaşmasının ardından bu hafta 38.000 dolar seviyelerine geriledi. Bu düşüşle birlikte BTC fiyatı en yüksek seviyesinin  %44,56 gerisinde işlem görüyor.

Ethereum daha da kötü performans gösteriyor ve şu anda rekor zirvesinin %46,06 altında işlem görüyor. Buterin “Web 2.0” terimini popüler hale getirdiğine inanılan Tim O’Reilly tarafından yapılan son yorumları yansıtıyor. O’Reilly kısa süre önce kripto para piyasasının mevcut durumunu 90’ların sonlarında .com çılgınlığıyla karşılaştırdı. “Web3”ün ancak başka bir kripto çöküşünden sonra ortaya çıkabileceğini iddia etti. Teknoloji lideri, Pets.com dönemini anımsattığına inandığı kripto para endüstrisindeki büyük değerlemelerden yakındı.

Super Bowl kripto para reklamlarına harcanan on milyonlarca dolar, .com çılgınlığını da anımsattı. Birçok kişi kripto şirketlerinin 2000’lerin başında hisseleri düşen internet şirketleriyle aynı kaderi görebileceğine inanıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin