Ethereum katili altcoin'in gözü yükseklerde! Yakında 50 dolara ulaşacak mı?
Ethereum katili altcoin'in gözü yükseklerde! Yakında 50 dolara ulaşacak mı?

Ethereum katili altcoin’in gözü yükseklerde! Yakında 50 dolara ulaşacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son kripto çöküşüyle birlikte, Kasım 2021’den bu yana piyasa 1 trilyon dolardan fazla kayıp yaşadı. Avalanche, %81’den fazla kaybederek en çok kaybeden altcoin’lerden biri oldu. Avalanche harika bir altcoin projesi olduğu için birçok analist AVAX topluluğuna katılmayı tavsiye ediyor. Ancak AVAX fiyatları birkaç ay öncesine göre oldukça düşük seviyede işlem görüyor. Avalanche fiyatına ne olacak? AVAX 50 dolara mı ulaşacak yoksa AVAX 10 dolara mı gerileyecek?

Avalanche nedir?

Avalanche, ölçeklenebilirlik ve güvenliği ele alan bir blockchain sistemidir ve Eylül 2020’de piyasaya sürüldü. Altcoin, kripto para endüstrisindeki üç temel endişeyi ele alarak ortaya çıktı. Bunlar, hız, uyarlanabilirlik ve erişilebilirliktir. Bununla birlikte Avalanche, işlevsellik açısından Ethereum’a benzer şekilde çalışır. Ethereum’un şu anda geçiş yaptığı şeye benzer bir Proof of Stake (PoS) konsensüs süreci kullanır.

Avalanche fiyatı yükseldi

Son 2 günde, AVAX fiyatları %20’den fazla arttı. Bu artış, fiyatların 21,5 dolar ve 22,5 dolar ile sınırlandırılan güçlü destek alanına ulaşmasından sonra oldu. Kısa bir konsolidasyondan sonra altcoin 26 dolara doğru yükseldi. Kripto piyasası konsolide olmaya devam ederken, AVAX daha güçlü toparlandı ve önceki kayıpları telafi ediyor gibi görünüyor. Aslında, TRX ve ETC gibi diğer kripto para birimleri de geçen hafta oldukça iyi performans gösterdi.

AVAX/USD 1-hour chart showing the reversal upwards of Avalanche price

Avalanche fiyat tahmini – AVAX yakında 50 dolara ulaşacak mı?

AVAX’ın ilk yumuşak hedefi kesinlikle 30 dolar fiyat işareti olacaktır. 30 dolara ulaştıktan sonra fiyat küçük bir konsolidasyon görebilir.

Avalanche price prediction: AVAX/USD 1-day chart showing the potential uptrend of AVAX

Son olarak altcoin, Mayıs 2022’de fiyatların aniden çöktüğü bir alan olan 50 dolara doğru yükselebilir.

cryptoticker 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin