Bitcoin ile beraber piyasada hareketlilik tekrar başladı: Metaverse projeleri ön planda…

Kripto piyasasında son durum: Ethereum fiyatı 1.800 dolara ilerliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Etherum yatırımcıları merakla Merge güncellemesini beklerken ETH fiyatı 1.800 dolar seviyesine yaklaşıyor.  Son oynaklıktan sonra, Bitcoin fiyatı ise 21.000 doların üzerine çıktı.  Altcoinler arsında ise en iyi performans gösteren ise Tezos oldu.

Bitcoin fiyatı 18.500 doların biraz üzerinde altı haftanın en düşük seviyesine düştüğü için zorlu bir hafta yaşadı. Bu, Ağustos sonunda 20.000 doların altına düştüğü için çok fazla değer kaybetme eğilimini sürdürdü.

Ancak BTC, bu yerel dip seviyenin ardından bir miktar zemin toparladı ve 19.000 doları geri aldı. Avrupa Merkez Bankası’nın faiz kararı bile fiyatı etkilemedi. Haftanın sonu yaklaştığında, BTC yükselişe geçti ve 20.000 doların üzerine çıktı.

Son 24 saatte sakinleşmesine rağmen, BTC hala 21.700 doların üzerinde yer alırken bu seviye son iki haftanın en yüksek seviyesi oldu. Piyasa değeri 400 milyar doların oldukça üzerinde kalırken, altcoinler üzerindeki hakimiyeti hâlâ %39’un üzerinde yer alıyor.

Ethereum fiyat 1.800 dolara göz dikti

Çoğu altcoin, son birkaç gün içinde benzer oynaklık yaşadı. Ethereum, piyasa çöküşünün en yoğun günlerinde 1.500 doların altına düştüğü için en iyi örnek. Şimdi ise, ikinci en büyük kripto para Birleşme hızla yaklaşırken 1.800 dolara dokunmaya yakın.

Cardano, Polygon ve TRON da önemsiz günlük kazançlar kaydetti. Buna karşılık, Binance Coin, Ripple, Solana, Polkadot, Dogecoin, Shiba Inu ve Avalanche kırmızı renkte işlem görüyor. EOS ve Tezos, orta büyüklükteki alt değerlerden bir günde en fazla değeri kattı. EOS %4 artışla 1,75dolar a yükselirken, XTZ %5’lik bir artışın ardından 1,7 doların üzerinde işlem görüyor. Genel olarak, tüm kripto varlıklarının toplam piyasa değeri birkaç milyar daha ekledi ve şu anda 1.050 trilyon doların üzerinde bulunuyor.

“Bu haber ilk olarak cryptopotato.com sitesinde yayınlanmıştır.”


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin