Ethereum fiyat hedefi: ETH 1.700 dolar seviyesini ne zaman aşacak?
Ethereum fiyat hedefi: ETH 1.700 dolar seviyesini ne zaman aşacak?

Ethereum fiyat hedefi: ETH 1.700 dolar seviyesini ne zaman aşacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa değerine göre en büyük altcoin olan Ethereum’un (ETH) fiyatı CoinMarketCap’e göre son 24 saatte %0,88 arttı. ETH’nin 24 saatlik kazancı, pozitif haftalık performansına katkıda bulundu. Sonuç olarak ETH, yazının yazıldığı sırada 1.655 dolardan el değiştiriyor.

  • ETH’nin fiyatı 24 saatlik %0,88’lik bir artış bildirdi.
  • Altcoin’in fiyatı 2 Şubat 2023’te 1.700 doların üzerine çıktı, ancak kısa bir süre sonra geri çekildi.
  • ETH’nin fiyatının 1.700 doları çevirmeden önce orta düzeyde bir geri çekilmeye ihtiyacı olacak.

ETH’nin fiyatı, 2 Şubat 2023’te 1.700 dolarlık kilit seviyenin üzerine çıkmayı başardı ve günlük en yüksek seviyeyi 1.714 dolar olarak belirlendi. ETH’nin günlük işlem seansını 1.643 dolardan kapatmasıyla ETH rallisi kısa bir süre durakladı.

Şimdi, Ethereum fiyatı tekrar 1.700 dolar seviyesinin üzerine çıkmak istiyor gibi görünüyor. İki teknik gösterge de bu görüşü destekliyor.

İlk teknik gösterge günlük RSI göstergesidir. Yazım sırasında, günlük RSI çizgisi günlük RSI SMA çizgisinin altında konumlanmıştır. Bu bir düşüş işareti olmasına rağmen, iki çizgi arasındaki marj önemsizdir. Bu, günlük RSI hattının önümüzdeki 24-48 saat içinde günlük RSI SMA hattını aşma olasılığını artırır ve güçlü bir yükselişe işaret eder.

Momentum göstergesi de Ethereum boğalarını destekliyor çünkü 9 günlük EMA çizgisi 20 günlük EMA çizgisinin üzerinde konumlanmıştır.

ETH’nin 1.700 dolar seviyesinin üzerine başarılı bir şekilde çıkma şansına sahip olması için fiyatının orta ölçekli bir geri dönüşe sahip olması gerekiyor. Bu, piyasaya 1.700 dolarlık direnç seviyesinin üzerine çıkması için gerekli likiditeyi sağlayacak bir likidite oluşturma hareketi görevi görecek.

ETH’nin fiyatı, yukarıda belirtilen direnç seviyesine doğru hareket etmeden önce 20 günlük EMA çizgisine geri dönmezse, direnç seviyesini desteğe çevirmek için bir sonraki girişimin başarısız olması bekleniyor.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin