featured

Analistler açıkladı: Ethereum için dip 1,900 dolar seviyesi olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en gözde altcoin olan Ethereum için 1,900 dolar seviyesi dip olabilir. ETH için 3,000 dolarda bulunan destek noktası bu yılın başlarında güçlü görünüyordu. Ancak o zamandan beri bu destek noktası çoktan kaybedildi.

Ethereum, ocak ayı sonlarında yüksek oranlarda değer kaybetti. Ukrayna ile Rusya arasındaki küresel  gerilimler arasında daha fazla kayıp için hazırlanıyor olabilir.

2,150 dolar seviyesi, Ethereum’un çift dip oluşturması için tutulabilir.

Piyasa değerine göre en değerli ikinci kripto para birimi olan ETH, 1,900 dolar civarında dip bulabilir. Bu tahmin, Cane Island Alternative Advisors’dan kripto para analisti Timothy Peterson tarafından yapıldı. Ayrıca, Ethereum’un 28 Şubat ile 31 Aralık 2022 tarihleri arasında herhangi bir zamanda 3,000 doların altında kalabileceği ihtimalinin de olduğunu açıkladı.

Ethereum 1,900 dolara düştükten sonra 2 kat artabilir

Peterson, bu analizini bir Tweet aracılığıyla paylaştı. Ethereum’un 1,900 doların altına gerilemesinin birçok farklı faktöre bağlı olabileceğine dikkat çekti.

Ethereum için 1 günlük fiyat grafiği analizi ne diyor?

Günlük ETH grafiğine hızlı bir bakış atıldığında, ocak ayının son günlerinde bir ölüm geçişi yaşadıktan sonra en gözde altcoin’in şu anda bir ayı döneminde olduğu söylenebilir.

Ethereum grafik

Ayrıca grafikten, Ethereum’un 200 günlük hareketli ortalamanın altında işlem gördüğü ve dolayısıyla düşüş senaryosunu doğruladığı görülebilir. Ek olarak, altcoin’in günlük MACD’sindeki histogramlar, dört gün boyunca sürekli bir satış baskısının olduğunu gösteriyor.

Dirençler açısından, bir zamanlar güçlü olan 3,000 dolarlık destek noktası şimdilerde Ethereum’un yukarı yönlü en yeni fiyat engeli durumunda. Ayrıca ocak ayının en düşük seviyesi olan 2,150 dolar seviyesi yeni destek noktası olma görevini görüyor.

Rusya ile Ukrayna arasındaki gerilim kripto para piyasasını olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor

Bununla birlikte, günlük MFI ve RSI aşırı satım bölgesinde işlem görüyor. Dünya, Başkan Putin’in “ayrılıkçıların elindeki” Doğu Ukrayna’ya asker gönderme haberlerini sindirmeye çalışırken, bunlar ETH için potansiyel bir sıçramanın habercisi olabilir.

Başkan Putin’in hamlesi, Donetsk Halk Cumhuriyeti ve Lugansk Halk Cumhuriyeti’nin Ukrayna’nın bağımsızlığını resmen tanıyan kararnameleri imzalamasının ardından geldi.

Sonuç olarak, Bitcoin, Ethereum ve tüm kripto para birimleri NATO ve Amerika Birleşik Devletleri bu harekete karşı çıktıkça, Rus birliklerinin devam etmesinden olumsuz yönde etkilendi.

EWN


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin