Ethereum çok kritik bir eşikte: Bu fiyata düşerse devasa bir satış gelecek!
Ethereum çok kritik bir eşikte: Bu fiyata düşerse devasa bir satış gelecek!

Ethereum çok kritik bir eşikte: Bu fiyata düşerse devasa bir satış gelecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum (ETH) fiyatı, 1.016 dolara düşerse büyük bir satış riskiyle karşı karşıya kalabilir. Ethereum şu anda günlük %13 düşüşle 1.064 dolardan işlem görüyor. Bahsi geçen büyük satış Three Arrows Capital’in tasfiyesinden kaynaklanacak.

Nansen’de Three Arrows Capital olarak işaretlenen cüzdan adresi, ETH fiyatı 1.016 dolara düşerse 264 milyon dolarlık tasfiye riskiyle karşı karşıya. AAVE borcunu aktif olarak geri ödüyor.

Ethereum için 1.016 dolar çok kritik

ETH fiyatı 1.016 dolara düşerse, teminatlandırılmış pozisyon tasfiye riskiyle karşı karşıya kalacak. Cüzdanın USDT ve USDC’de %85 likidite eşiği ile toplam 198 milyon dolar borcu var.

Adres, borcu geri ödemek için USDT ve USDC’yi kullanıyor ve ETH’yi çekiyor. Daha sonra Three Arrows Capital, ETH’yi “sinofate.eth” aracılığıyla USDT veya USDC’ye dönüştürüyor ve borcu Aave V2’de geri ödüyor. Adres son 24 saatte yaklaşık 50.000 ETH sattı.

Ayrıca Three Arrows Capital, aşırı piyasa koşullarında borcunu ödemek için stETH varlıklarını ETH’ye tasfiye ediyor. Riskten korunma fonu,  finansal sorunlarla karşı karşıya kalan en büyük stETH sahiplerinden biri. Ethereum Merge’in tarihi belirsizliğini koruyor.

Three Arrows Capital’in kurucu ortağı Zhu Su şöyle dedi:

“İlgili taraflarla iletişim sürecindeyiz ve bunu çözmeye tamamen kararlıyız.”

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin