Ethereum Classic'in son zamanlardaki rallisinin arkasında ne var?
Ethereum Classic'in son zamanlardaki rallisinin arkasında ne var?

Ethereum Classic’in son zamanlardaki rallisinin arkasında ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum Classic yazım sırasında 49,25 dolardan işlem görüyor. Son birkaç gün içinde, birden fazla direnç seviyesini geçerek muazzam yükseliş adımları attı. Ethereum Classic talep etmek için 50 dolarlık alanı çevirebilirse, 57 dolar ve 60 dolara bir koşu gerçekleşebilir. Direnç seviyesinde bir ret olasılığı daha düşük, ancak ETC’nin 45 dolarlık alanı tekrar ziyaret ettiğini görebilir.

Teknik analiz

Ethereum Classic has steady demand as it consolidated beneath resistance

ETC’nin daha önce Kasım ayı ortasında işlem gördüğü bir arz bölgesi 50 dolar ve 52 dolar aralığında bulunuyor. Varlığın o zamandan beri bu kadar yükselmesi boğalar için cesaret vericiydi.

50 dolar hem uzun vadeli yatay hem de psikolojik direnç seviyesi. ETC iki hafta önce 27 dolar seviyesinin üzerine çıktığından beri, sadece küçük gerilemelerle yükseliyor. Saatlik zaman diliminde, fiyat 50 dolar seviyesini geçmek için mücadele ediyor gibi görünüyordu.

Aslında, son 48 saat içinde fiyat, hem daha düşük hem de daha yüksek dipler kaydettiği bir sıkışma yaşadı. Bu, yakın ve önemli bir oynaklığın göstergesiydi.

Ethereum Classic has steady demand as it consolidated beneath resistance

RSI nötr 50’nin altına düştü ancak henüz 40’ın altına düşmedi. Bu, düşüş momentumunun henüz baskın hale gelmediği anlamına geliyor. OBV, fiyat sıkışırken bile yükseliyor. Bu, Ethereum Classic’in kuzeye doğru yükselmeden önce 46-47 dolara düşebileceğini gösterebilir.

CVD geçen haftanın büyük bölümünde yeşildi, ancak önceki gün ne alıcılar ne de satıcılar lehine güçlü bir eğilim göstermedi. Bu, son saatlerde fiyat çizelgelerindeki sıkıştırmanın bir başka kanıtı.

Sonuç

OBV istikrarlı alım hacmi gösterdi ve fiyat genişlemeden önce bir konsolidasyon aşamasındaydı. Bütün bunlar oldukça önemli bir direnç seviyesinin hemen altında oluyordu. Bu, önümüzdeki birkaç gün içinde Ethereum Classic’in 46 dolara doğru bir düşüş görebileceğini, ancak aynı zamanda 50 doları geçmesinin de muhtemel olduğunu gösterdi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin