featured

Ethereum Classic fiyatı için hedefler yüksek! Doğru giriş noktası neresi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum Classic (ETC), Ethereum Merge yaklaşırken şimdiye kadar beklenen hatlarda performans gösterdi. Madenciler Ethereum Classic’e geçmeyi düşünürken, altcoin yükselişe geçecek gibi görünüyor. Bununla birlikte, ETH fiyatındaki olası bir düşüş endişeleri, ETC fiyat momentumunu da etkileyebilir. ETH fiyatının The Merge güncellemesinin ardından değer kazanıp kazanmayacağı henüz belli değil. Öte yandan, proof-of-work mekanizmasının destekçileri, Ethereum Classic’in ilerleme şansını artırabilir.

Ethereum Classic

Ethereum Classic, Merge güncellemesinin ardından nasıl bir yol izleyecek?

Yatırımcıların bir bölümü, The Merge güncellemesinin ardından ETH fiyatında bir sıçrama bekliyor. Bununla birlikte, en iyi iki kripto para biriminin 15 Eylül civarında düşeceği veya yükseleceği kesin değil. Öte yandan, Ethereum Classic yatırımcıları Merge güncellemesinin sayesinde bir fiyat artışı bekliyor. ETC’nin mevcut değerin üç katına çıkabileceğine dair yorumlar da mevcut.

CoinMarketCap verilerine göre ETC, son 24 saatte %6,81 oranında bir artış kaydetti ve şu anda 38,77 dolar civarında işlem görüyor. Son yedi gün içinde, ETC fiyatı 33 dolar aralığından yaklaşık %15 oranında yükseldi.  Bu bağlamda kripto para biriminin 70 dolara kadar çıkabileceği tahmin ediliyor. Merge güncellemesinden sonra bir Twitter analisti olan Crypto Revelation’a göre, ETC 100 dolara kadar bile gidebilir.

ETC, 41 dolar ile 45 dolar aralığını kırdığında yükseliş sinyalleri vermeye başladı. Bence 70 dolar seviyesine doğrudan bir artış gerçekleşecek. Merge güncellemesinin ardından ise 100 dolara doğru olan yol açılacaktır.

Öte yandan, Ethereum (ETH) fiyatı cuma günü 1,700 dolar seviyesini aştı. Bu yazının yazıldığı sırada ETH, son 24 saatte %5,19 oranında değer kazandı ve 1,710 dolar civarında işlem görüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin