Ethereum boğaları fiyatı daha yüksek seviyelere çıkartmaya çalışıyor! Teknik analiz
Ethereum boğaları fiyatı daha yüksek seviyelere çıkartmaya çalışıyor! Teknik analiz

Ethereum boğaları fiyatı daha yüksek seviyelere çıkartmaya çalışıyor! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum fiyatı, üç günlük galibiyet serisini tamamlayacak şekilde ayarlandı. ETH fiyatı, boğaların çalıştığını ancak teknik bir engelin üzerine henüz çıkamadı. Boğalar fiyat sınırının üzerinde kapanabildiğinde %20 oranında artış gerçekleşebilir.

Ethereum (ETH) fiyatı, büyük bir hareketli ortalamanın üzerine çıkmaya çalışıyor. ETH fiyatı için 1.688 ve 1.928 dolar ile birlikte, Ağustos’un en yüksek seviyeleri olan 2000 dolara kadar %20’lik bir rallinin kapısını açabilir. Boğalar bu akşama kadar hareketli ortalamanın üzerinde kapanabilirse, daha yükseğe sıçramak için yeşil ışık verecek. Ayrıca aşağıda bir kapanış, Eylül sonunda başlamaya başladığında destekleyici seviyelere doğru bir düşüşü tetikleyebilir.

ETH, boğaların sabırsızlanmaya başladığını görüyor

Boğalar 55 günlük basit hareketli Ortalamaya (SMA) karşı fiyat hareketini yukarı çıkartmaya çalışıyor. Ethereum fiyatı önemli ölçüde daha yüksek seviyeleri görebilir. Ancak henüz teknik desteğin üzerine çıkmayı başaramadı. Bu kapanışı gerçekleştirmek ne kadar uzun sürerse, boğaların sabrı o kadar azalmaya başlayacak. Bu, artan dürtme sonrasında düzleşmeye başlayan Göreceli Güç Endeksi’ne (RSI) yansıyor. Yani ayılar ve boğalar, hafta sonuna girmeden önce 55 günlük SMA’nın altına veya üstüne çıkmak için beklemede.

Boğalar bu bayrağı 1.600 doların üzerine çıkarabilirse, Ethereum fiyatı önümüzdeki hafta sağlam bir ralli beklentisi içinde olabilir. Bunun üzerinde bir kez, 2.000 dolarlık işaret devreye girecek daha sonra 1.688 dolar ve 1.928 dolar ile fiyat hareketini oldukça hızlı bir şekilde yukarı çekmesi beklenebilir. Boğaların 200 günlük SMA’yı 2.148 dolardan %34 kazanç elde etmeye çalışmak isteme olasılığı da bulunuyor.

ETH/USD Daily chart

Altcoin 55 günlük SMA’nın üzerinde bu günlük kapanışı elde etmek ne kadar uzun sürerse, daha fazla ayı daha fazla yükselişi savunmak için geldiğinde düzleşen RSI’da görülen uzun ETH pozisyonunda daha az boğa hisselerini koruyacak. Bir düşüş, boğaların para kazanmalarını ve uzun pozisyonlarını kapatmalarını tetikleyebilir. Temel destek olarak 1.243,89 dolara satış tetikleyebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin