Ethereum (ETH) ayıları Merge öncesi kan kaybediyor!
Ethereum (ETH) ayıları Merge öncesi kan kaybediyor!

Ethereum (ETH) ayıları Merge öncesi kan kaybediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum Birleşmenin etkisiyle kâr elde etmeye devam ediyor. ETH ayıları bir saat içerisinde 300 milyon dolar kaybetti. Yaklaşık 300 milyon dolarlık Ethereum açık pozisyonu, vadeli işlemler ve opsiyonlar dahil olmak üzere kalıcı sözleşmelerde bir saat içinde kapatıldı. Piyasa için böyle bir gelişme oldukça olumlu bir işaret olarak değerlendirilebilir.

Ethereum yükseltmesinden önce fiyatta son durum

Tasfiye ve stop-loss tetikleyicilerindeki beklenmedik artış, Ethereum’un kısa vadeli bir paniğin ardından dün meydana gelen 1.500 doların altına düşmesinden sonra ETH fiyatı 1.600 dolara kadar yükseldi. Genel olarak, Ethereum, piyasadaki olumsuzluğa rağmen, Birleşme öncesinde bir yükseliş trendi içerisinde yoluna devam ediyor. Bitcoin ile karşılaştırıldığında, Ethereum, piyasadaki en büyük ikinci kripto para olarak yer alıyor. En büyük altcoin 2022 yılında yaşanan dip seviyesinden bu yana 10 kat daha fazla değer kazandı. Bitcoin fiyatına göre ise daha iyi sonuçlar elde ediyor. Birleştirme heyecanı 7.6 milyar dolar getiriyor.

Glassnode tarafından paylaşılan en son verilere göre, Ethereum türevleri piyasasındaki açık pozisyon, Merge güncellemesinin son tarihinin yayınlandığı Temmuz ayında büyük bir artışla 7,6 milyar doları aştı. Yatırımcılar çoğunlukla piyasadaki 1,5 milyar dolar değerindeki ikinci en büyük kripto para biriminin artan fiyatına bahse giriyor. Ancak geçiş sırasında veya sonrasında oluşabilecek teknik sorunlardan kaynaklanan beklenmedik fiyat düşüşüne karşı seçenekler açık kalıyor.

Yazım sırasında altcoin 1.610 dolardan işlem görüyor ve son 24 saat içinde değerinin yaklaşık %1,2’sini kaybediyor. 6 Eylül’de gördüğümüz düzeltmeye rağmen, Ether yerel bir yükseliş trendinde‌ olmaya devam ediyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin