En büyük üçüncü Bitcoin balinası uyandı
En büyük üçüncü Bitcoin balinası uyandı

Şok! En büyük üçüncü Bitcoin balinası uyandı, çöküşte bu hamleyi yaptı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Büyük yatırımlara sahip kripto para trader’ları, piyasanın yönünü değiştirebilme güçleri nedeniyle yakından takip ediliyor. The Independent’ın bugün bildirdiğine göre, büyük bir Bitcoin sahibi, son fiyat düşüşü sırasında 50.000 doların altında milyonlarca dolarlık BTC aldı.

En büyük üçüncü Bitcoin balinası hareketlendi

Raporda, bir Blockchain izleme hizmeti olan BitInfoCharts’tan alınan verilere atıfta bulunuluyor. Üçüncü en büyük Bitcoin sahibi olarak bilinen devasa balina, son birkaç gün içinde 3.000’den fazla BTC toplayarak 150 milyon dolardan fazla dijital para birimi satın aldı.

Anonim Bitcoin sahibinin portföyü, yeni satın alımlarla birlikte yaklaşık 5,9 milyar dolar oldu. Yatırımcının kripto adresi ilk olarak, Bitcoin’in 3.000 dolar aralığında işlem gördüğü Şubat 2019’da faaliyet göstermeye başlamıştı. O süreçte balinanın yaklaşık 3,4 milyar dolar kâr ettiği öğrenilmişti.

Çarşamba seansında Bitcoin %3 artışla 50,815 dolar seviyesine geldi. Cumartesi günü fiyatı yaklaşık %27 düşmüştü ve genel piyasa çöküşünün parçası olarak 42.000 doların altına geriledi. Analistler, satışların yeni Omicron varyantı ve Federal Rezerv’in para politikasını sıkılaştırma olasılığının artması dahil olmak üzere bir dizi endişeden kaynaklandığını söyledi.

Analistler ayrıca çöküşün piyasa yapısı nedeniyle daha da kötüleştiğini ve birçok yatırımcının türev araçlar ve borç para kullanması nedeniyle daha da kötüleştiğini söyledi.

businessinsider


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin