Elon Musk'tan Dogecoin'e yeni destek! DOGE fiyatı yükseliyor mu?
Elon Musk'tan Dogecoin'e yeni destek! DOGE fiyatı yükseliyor mu?

Elon Musk’tan Dogecoin’e yeni destek! DOGE fiyatı yükseliyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Elon Musk Çarşamba günü The Boring Company’nin Burnt Hair parfümünün ödeme olarak Dogecoin’i (DOGE) kabul edeceğini açıkladı. Sonuç olarak, DOGE fiyatı 0,057 dolardan düşük bir değerden 0,060 dolara kadar yükselerek %3’ün üzerine çıktı. Tesla’nın CEO’su, yeni ürün tanıtımı için Twitter açıklamasını “Parfüm Satıcısı” olarak değiştirdi.

Tesla CEO’su Elon Musk, 12 Ekim tarihinde The Boring Company’nin Burnt Hair parfümünü tanıttı. Elon Musk, Twitter’da şişesi 100 dolar değerindeki parfüm ürününü satmak için Twitter biyografisini “Parfüm Satıcısı” olarak değiştirdi.

Ayrıca müşterilerin Burnt Hair parfümünü Dogecoin aracılığıyla alabileceğini söyledi. Dogecoin’e olan bağlılığını gösteren Tesla CEO’su, ödemeler için Dogecoin tanıtımı yapmaktan vazgeçmiyor.

Elon Musk Pazar günü The Boring Company’nin 2023 yılının ilk çeyreğinde piyasaya çıkacak olan Burnt Hair parfümünü piyasaya sürdüğünü açıkladı. Bu, Boring Company’nin ikinci ürünü olarak piyasada yer alacak. Daha önce şirket, 20.000’den fazla ürün satışının gerçekleştirdi.

Dogecoin savunucusu ve milyarder Elon Musk ön siparişte 10.000’den fazla Burnt Hair parfüm şişesi sattı. Ancak Dogecoin topluluğu, Elon Musk’ın DOGE fiyatını artırmasından oldukça memnun görünüyor.

Dogecoin (DOGE) fiyatı yükselişe geçti!

Kripto piyasası, ABD TÜFE verileri ve yüksek yükselen ABD doları endeksi (DXY) öncesinde baskı altında olmaya devam ediyor. Bitcoin ve Ethereum fiyatı yatay bir trendde hareketini sürdürüyor. Dogecoin’in (DOGE) fiyatı, Elon Musk’ın parfüm desteğiyle %3 oranında arttı. İşlem hacmi ise sabit kalırken bu durum yatırımcıların ilgisini çekmediğini gösterebilir. 24 saatlik en düşük ve en yükseği sırasıyla 0,059 dolar ve 0,060 dolar olarak yer alıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin