Elon Musk'dan dikkat çeken Dogecoin duyurusu! DOGE yükselişe geçti!
Elon Musk'dan dikkat çeken Dogecoin duyurusu! DOGE yükselişe geçti!

Elon Musk’dan dikkat çeken Dogecoin duyurusu! DOGE yükselişe geçti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tesla’nın CEO’su ve kurucusu Elon Musk, popüler meme coin Dogecoin’e desteğini sürdüreceğini açıkladı.

Elon Musk’ın yakın tarihli bir tweetine göre, Dogecoin kullanıcılarının yakında SpaceX çevrimiçi mağazasından çeşitli ürünler satın almak için kripto para birimini kullanmalarına izin verilecek.

Elon Musk bir tweet’te “Tesla ürünleri Doge ile satın alınabilir, yakında SpaceX ürünleri de satın alınabilecek” dedi.

Musk, Dogecoin kullanıcılarının SpaceX ürünlerini satın almak için kripto para birimini ne zaman kullanmaya başlayacağını açıklamadı ancak hizmetin bu yıl içinde kullanıma sunulması bekleniyor.

Hizmet kullanıma sunulduğunda, Dogecoin kullanıcıları çeşitli SpaceX ürünlerini satın alabilecekler.

Geliştirme, Musk’ın popüler meme coin’in elektrikli arabalar ve diğer aksesuarlar da dahil olmak üzere Tesla ürünlerini satın almak için kullanılabileceğini açıklamasından birkaç ay sonra geldi.

Musk’ın Dogecoin için sürekli desteği

Musk, bir yıldan fazla bir süredir Dogecoin’in büyük bir destekçisi olduğu için haberler pek çok kripto para meraklısını şaşırtmayabilir.

Elon Musk, Dogecoin’in geçen yılın ilk aşamalarında ilginç bir ralli yapmasının nedenlerinden biri olarak kabul ediliyor.

DOGE, önceki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,73 dolardan hızla düşmesine rağmen, Musk popüler meme coin’e olan desteğini çekmedi.

Yaygın Dogecoin kabulü

Musk’ın Dogecoin’i kabul etmesinin yanı sıra, kripto para birimi, bir ödeme yöntemi olarak kabul edilmeye devam ettiği için çevrimiçi yatırımcılar arasında giderek daha popüler hale geldi.

Bildirildiği gibi, DOGE şu anda Amerika Birleşik Devletleri’nde halka açık on şirkette ödeme yöntemi olarak kabul edilmektedir.

DOGE 24 saatte yüzde 5 yükseldi

Dogecoin kullanıcılarının yakında SpaceX ürünleri satın almalarına izin verileceği haberi, kripto para biriminin hafif bir kazanç kaydetmesine neden oldu. Dogecoin son 24 saatte %5 artarak 0,08 dolardan işlem görüyor.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin