featured

Ekim rallisinin ardından AVAX, yeni aya düşüşle başladı! Sıradaki yükseliş hareketi ne zaman?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan AVAX, Ekim ayının en düşük seviyesinden son zirvesine %35’lik bir yükseliş gerçekleştirmişti. Bunun ardından beklendiği gibi yeni aya düşüşle başladı. Bu, AVAX’ın sağlıklı gelişmelerle vurgulanan uzun vadeli yükseliş görünümüne aykırıdır.

Böyle bir olumlu gelişme örneği, Avalanche’ın kurumsal gelişimin omurgası olmaya odaklanmasının artmasıdır. Avalanche alt ağları aracılığıyla uzun vadeli büyüme potansiyelini ortaya çıkarabilecek bir hareket gerçekleştiriyor.

Bu, Twitter Spaces’ta yakın zamanda yapılan bir Avalanche tartışmasının temasıydı.

AVAX

Yine de bu, kısa vadeli ayıların işlerini yapmasını engellemeye yetmedi. AVAX’ın son performansı, Ekim rallisinde kısa vadeli kâr elde edilmesinin ardından bir satışın başladığını gösteriyor.

Bu yazının yazıldığı sırada AVAX, 18,16 dolar civarında işlem görüyor. Bu, Ekim ayı sonundaki 19,83 dolarlık zirvesinden yaklaşık %8 oranına bir düşüş yaşadığı anlamına geliyor.

Gözde altcoin’in en son geri çekilmesi, aşırı alım bölgesinin biraz gerisinde kaldı. Para akışı göstergesi son iki günde düzleşti. Bu nedenle boğaların nefesi bir miktar tükendi.

Bununla birlikte aynı gösterge, şu anda düşük satış baskısına işaret edebilecek aşağı yönlü bir yörünge arayışında değil.

AVAX hareketi ayıların lehine

Yukarıdaki gözlemlere bakılırsa fiyat bir miktar olumsuzluk yaşayabilir. Gözde altcoin, mevcut yörüngeyi korursa, yatırımcılar 17 dolar seviyesinin yakınında bir miktar destek beklemelidir.

Bunun nedeni aynı fiyat aralığının, genellikle psikolojik olarak önemli bir bölge olan 50 günlük hareketli ortalama ile etkileşime gireceği anlamına gelmesidir.

AVAX’ın geri dönme potansiyeli, sağlıklı ağ kullanımı seviyelerine ulaşıp ulaşamayacağına da bağlı olabilir.

NFT verileri, NFT pazarından daha fazla fayda görüldüğüne işaret ediyor. Aslında, toplam NFT işlemleri sayısı ve toplam NFT işlemleri hacmi son üç hafta içinde iyileşti.

Bu gözlemler yatırımcılar için güven verici olsa da, diğer faktörler duyarlılık artışına zarar veriyor olabilir.

Örneğin, Avalanche geliştirme faaliyeti son iki günde keskin bir düşüş yaşadı. Yatırımcılar bunu, satın almak için hâlâ iyi bir zaman olmadığının bir işareti olarak görebilir. Dolayısıyla düşüş ihtimali güçlenebilir.

Aynı durum, AVAX’ın türev piyasasındaki talebi için de geçerlidir. Hem Binance hem de FTX fonlama oranları son iki günde bir miktar zayıflık gösterdi. Bu, özellikle Ekim rallisinin sonundan sonra AVAX talebinin düştüğünü gösterdi.

Yukarıda belirtilen bilgiler, önümüzdeki birkaç gün içinde olası sonucun kaba bir görünümünü sunmaktadır. Ancak, herhangi bir fiyat yönünü garanti etmez.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin