featured
e-chat

e-Chat, ECHT Coin ödüllü Video Blog yarışmasını duyurdu “Cryptolike”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

e-Chat ekibi 27.000.00 ECHT’lik (27.000.00 $)  para ödüllü  video blog (vlog) yarışmasını duyurdu. e-Chat projesi, çok para birimli bir kripto cüzdanıyla merkezi olmayan bir anlık mesajlaşma platformudur.

e-Chat yönetimi, ICO’ya herkese açık bir hale getirmek istiyor. Çünkü video bloglarının içeriği e-Chat uygulamasına genel bir bakış, kullanım kolaylığı ve çok fonksiyonelliğin vurgulanmasıdır. Yarışmacılar, ICO hakkında oluşturacakları vlog için özgürdür, e-Chat şu an yayında. ICO’nun ilk turu 16 Kasım’da başladı ve 15 Aralık 2017’de sona eriyor.

Göndereceğiniz videonun süresi ile ilgili bir kısıtlama yoktur ancak YouTube (YOKU channel) üzerinde yayınlanabileceği için çok uzun olmaması tercih edilir. Videoyla bağlantı  google form / [email protected] üzerinden sağlanmalıdır.

Video blog yarışması 10 Kasım’da başlayıp 10 Aralık’ta bitiyor. Belki de e-Chat kullanıcılarının bu kadar çok etkinliğe katılmaları tesadüf değildir. 10 Aralık 2017’de vlog yarışmasının sonuçları açıklanacak ve beş gün sonra, 15 Aralık 2017’de e-Chat ekibi, şu anda yayınladıkları ICO’nun sonuçları hakkında konuşacaklar.

Video blog yarışmasında, e-Chat’in benzersiz özelliklerini  tanıtan bir başka seçenek ise “Cryptolike” dır. Bu seçenek, herhangi bir içeriği anonim olarak beğenerek değerlendirilmesini sağlar ve içeriğe etkileşimde bulunmanın yeni bir yolunu gösterir. Cryptolike, e-Chat dahili çok para birimli cüzdanıyla ilişkilendirilir ve video, e-posta veya fotoyu beğenen kullanıcı, içerik yazarını doğruca destekleyebilir.

Bu vlog yarışmasının ödülleriyle ilgili daha fazla bilgi için, e-Chat’in resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Unit 25A,

Wing Hing Commercial Building,

139 Wing Lok Street,

Sheung Wan, Hong Kong

+8 (528) 009-06441 – Hong Kong

https://ico.echat.io


Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin