featured

Piyasa düşüşteyken dipten satın alınabilecek en iyi 3 altcoin!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası son zamanlarda güçlü bir düşüş eğiliminde. Bitcoin’in yaşadığı yüksek oranlarda düşüşlerin ardından altcoin’ler bu trendi takip ettiler. Yatırımcılar faiz oranları ve düzenlemeler konusunda endişeli. Ancak bu düşüşün ardından sağlam yükselecek ve yatırım yapılabilecek en iyi 3 altcoin hangisi?

Yatırımcılar Federal Rezerv’in ortasında piyasanın büyümesi konusunda endişelendikçe kripto para fiyatları düştü. Piyasa lideri olan Bitcoin (BTC) 39,000 dolara kadar düşerken, en gözde altcoin olan Ethereum (ETH) ise 2,800 dolar seviyesine geriledi. İşte dipten satın almak için en uygun 3 altcoin.

NEAR

NEAR dünyanın en hızlı büyüyen platformlarından biridir. CoinGecko’ya göre, 9 milyar doların üzerinde bir piyasa değeri var. Bu da onu kripto para piyasasında genel sıralamada en büyük 22. kripto para birimi yapıyor. Ancak son zamanlarda, NEAR fiyatı sert bir şekilde düştü. NEAR, bu ayki en yüksek seviyesinden beri neredeyse %30 oranından fazla değer kaybetti.

altcoin NEAR

Yine de, kripto para biriminin fiyatının yakında geri dönme olasılığı var. Katalizörü, Nightshade Sharding yükseltmesini gerçekleştirirken ağın devam eden görünürlüğü olacaktır. Parçalama, blokları birkaç parçaya ayırma işlemidir.

Bunu yaparak, ağ emsallerinin çoğundan önemli ölçüde daha hızlı hale gelecektir. Bu nedenle, parçalama işlemi devam ederken, kripto para biriminin önemli oranlarda geri dönüş yapma olasılığı var.

Cosmos (ATOM)

Cosmos (ATOM), diğerler kripto para birimlerinden nispeten daha farklı olan lider bir blockchain platformudur. Altcoin, BFT ve IBC teknolojisini kullanır.

Kripto para biriminin ana amacı, birden fazla zincirin birbiriyle iletişim kurabilmesini sağlamaktır. Bugün ağda Binance Coin, KuCoin ve Crypto.com Coin gibi 200’den fazla kripto para birimi var.

Cosmos, geliştiricilerin merkezi olmayan uygulamalar oluşturmasını sağlayan SDK projesine de sahiptir. En iyi bilinenlerden bazıları Terra ve Osmosis’tir. Bu nedenle Cosmos, yaklaşan yükseliş hareketleri öncesinde dipten satın alınıp beklenilebilecek en iyi altcoin’lerden bir tanesidir.

Ethereum (ETH)

Ethereum (ETH), kripto para piyasasındaki en büyük altcoin’dir. Son zamanlarda yoğun baskı altına giren popüler bir blockchain platformudur. Ethereum’a meydan okuyan blockchain projelerinin sayısı gün geçtikçe artıyor. Bu ağ; Solana, Cardano ve Binance Coin gibi popüler coin’leri içerir. Aynı zamanda Osmosis, Kadena ve Mina gibi daha az bilinen başka isimler de var.

Yine de, Ethereum’un düşüşte satın alınabilecek en iyi altcoin’lerden bir tanesi olmasının birkaç nedeni var. İlk olarak Ethereum, orijinalinden daha hızlı ve daha güvenilir bir ağ olan Ethereum 2.0’a geçiyor.

İkincisi ise güçlü bir rekabetle karşı karşıya olmasına rağmen, hâlâ güçlü bir pazar payına sahip. Son olarak da kripto para birimleri toparlanma hareketleri yapmaya başlarsa, çoğu yatırımcının Ethereum satın alma olasılığı oldukça yüksektir.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin