featured

Piyasadaki düşüş eğilimi bu altcoin’i de vurdu! Düşüş nereye kadar devam edecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan MATIC’in rallisi, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2,9 dolara kadar çıktıktan sonra sona erdi. Fiyat şimdi bir düzeltme yaptı. Bu düzetmenin ardından altcoin hızla 2 dolara doğru geriliyor.

Kripto para birimi için kritik destek noktaları 2 dolar ve ardından 1,8 dolar seviyesinde iken, kritik direnç noktaları ise 2,4 dolar ve 2,9 dolar seviyelerinde bulunuyor.

Altcoin MATIC

Fiyatın 2,9 dolara ulaştığı harika bir performansın ardından, MATIC ivme kaybetti. Şimdi 2 dolarlık kilit destek noktasına doğru düzeltme yapıyor. 2,4 dolar seviyesi direnç noktası olarak onaylandı. Fiyat o zamandan beri daha düşük seviyeler oluşturdu.

Altcoin yükselirken, grafiğinde büyük bir düşüş takozu oluşturdu. Şimdi de fiyat düşüşte görünüyor. Kripto para biriminin bir düzeltme ve daha uzun konsolidasyona girmesi muhtemeldir.

Altcoin için önemli teknik göstergeler

İşlem Hacmi: Beklendiği gibi, hacim tüm zamanların en yüksek seviyesinden sonra düştü. MATIC şimdi düşük hacimde bir düzeltmeye girdi.

RSI: Günlük RSI, düşüş eğiliminde tipik olarak daha düşük zirveler yapıyor. MATIC yeni destek alanı ararken bu durumun devam etmesi muhtemeldir.

MACD: Günlük MACD, fiyat 2,9 dolara ulaştıktan sonra düşüşe geçti. O zamandan beri de trend düşüş eğiliminde. Şimdiye kadar, MATIC henüz bir geri dönüş yapamadı ve düzeltme hareketleri devam ediyor. MACD, yükseliş eğilimini tamamlayana kadar fiyatın yeni zirveler yapması pek olası değil.

MATIC için mevcut önyargı düşüş eğiliminin olduğu yönünde.

MATIC için kısa vadeli fiyat tahmini

MATIC’in Aralık 2021’deki yıldız performansını ocak ayında önemli bir düzeltme izledi. Fiyat toparlanma yapmadan önce %30 oranından fazla düştü. Altcoin, düşüş eğilimini koruyor.MATIC muhtemelen 2 dolarlık destek seviyesini tekrar test edecek. Eğer ayılar kontrol altında tutulamazsa, MATIC’in düşmesi muhtemeldir.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin