featured

DOT, son 24 saatte yükselişe geçti! Ralliye devam edebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan DOT token’ın fiyatı son 24 saatte %4,34 oranında bir artış kaydederek fiyatını 8,26 dolar civarına yükseltti. DOT, şu anda önemli bir direnç noktasında işlem görüyor.

Son 24 saatteki fiyat hareketi, altcoin’in fiyatının son bir hafta içinde %20 oranında yükselmesine katkıda bulundu.

DOT altcoin

CoinMarketCap verilerine göre DOT, kripto para birimleri arsındaki sıralamada 11. sırada yer alıyor. DOT’un mevcut piyasa değeri ise 8,17 milyar dolar civarında bulunuyor. Bu, 6,80 milyar dolarlık piyasa değeri ile Dai’nin (DAI) üzerinde ve 9,01 milyar dolarlık piyasa değeri ile Dogecoin’in (DOGE) altında yer alıyor.

Altcoin’in 24 saatlik işlem hacmi, son güne göre %4,13 oranında bir düşüş yaşayarak 436,656,288 dolara geriledi.

Yükseliş devam edecek mi?

Fiyatın 4 saatlik grafikte 8,29 dolar civarındaki kilit direnç noktasına yaklaştığı görülüyor. Aynı zamanda altcoin, 4 saatlik grafikte yükselen bir paralel fiyat kanalı oluşturdu.

9 EMA çizgisi 20 EMA çizgisinin üzerinde bulunduğundan, 9 EMA ve 20 EMA çizgili bir yükseliş bayrağı vardır. Bu yükseliş bayrağına ek olarak, başka bir yükseliş bayrağı olan RSI SMA çizgisinin üzerinde konumlanmış RSI da var.

Bununla birlikte, yatırımcılar ve RSI aşırı satım bölgesinden çok alım bölgesine daha yakın olduğundan ve RSI negatif eğimli olduğundan dikkatli olmalıdır. Direnç noktası, üzerindeki herhangi bir fiyat hareketi engellenebilir. Bu durumda da DOT fiyatında bir düşüş ile karşılaşılabilir.

CoinQuora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin