featured

Ayılar kontrolü yeniden ele geçirdi! Dogecoin ne zaman yükselişe başlayabilecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Dogecoin fiyatı, küresel piyasa duyarlılığı kötüleştikçe daha da düşüyor. DOGE boğaları, olası bir keskin düşüşte 0,12 dolarda devreye girebilir. Olası bir kırılma için fiyat hareketinin önümüzdeki hafta da konsolide olması bekleniliyor.

Dogecoin (DOGE) fiyatı, Rusya ile Ukrayna arasındaki kargaşa ve  geçen haftaki mevcut volatilite yüzünden piyasadan herhangi bir destek alamıyor. DOGE boğaları yeni bir faiz girişi görmediğinden, yatırımcıların bir fiyat düşüşünden yararlanmakla ilgilenmediğini gösteriyor. İlgiyi üzerinde toplayabilmesi için fiyatın önce 0,12 dolara gitmesi bekleniliyor. Bununla birlikte, DOGE fiyat hareketi, Ukrayna ile ilgili meselelerin sonucuna bağlı olarak önümüzdeki haftaya kadar değerinin %15’ini daha kaybedebilir.

Ayılar, düşüş trendinde %15 oranında kâr elde etmeye hazırlanıyor

Dogecoin boğaları, geçen hafta 55 günlük Basit Hareketli Ortalamayı (SMA) geçtiğinde ayıları biraz olsun zayıflatarak yükseliş hareketini yeniden başlatmaya çalıştı. Teknik olarak ise kripto para biriminin fiyat hareketi hâlâ bir ölüm haçı kuşatması altında. 55 günlük SMA, fiyat hareketinin üst tarafında bir fiyat sınırı olarak bulunuyor. Ancak, bu haftanın önemini kaybettiği varsayımının yanlış olduğu ortaya çıktı. Bu yüzden boğalar, ayılar gelmeden ve boğaları tamamen devirmeden önce bunu test edemediler bile.

Dogecoin grafik

Hafta sonu boyunca hissedilen duygulara ve dünyadaki karışıklıklar hakkındaki olası manşetlere bağlı olarak, DOGE değerinin %15’ini daha kaybederek 0,12 dolara geri dönebilir gibi görünüyor. Bu seviyeler, Dogecoin’in 2022 yılındaki en düşük seviyeleri olacağı için bu fırsattan yararlanmak isteyen yatırımcıları yeniden harekete geçirebilir. Bahsedilen düşük seviyeden bir sıçrama yaşanması mümkündür. Ancak 55 günlük SMA’nın daha da düşük seviyelerden işlem görmesini ve boğaları daha da sıkıştırması beklenmeli.

Kripto para piyasasında şu anda kilit nokta Ukrayna ile Rusya arasındaki gerilim. Herhangi bir manşete veya görüşmelerin olumlu sonucuna bağlı olarak, Dogecoin’de 180 derecelik bir değişiklik görülebilir.

Boğalar, kripto para birimini olumlu haberlere bağlı olarak ilk önce 0,16 dolar seviyesine ulaştırabilir. Eğer olumlu haberler devam ederse şubat ayının en yüksek seviyeleri olan 0,18 dolara doğru %30 oranında bir kazanç yaşanabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin