Dogecoin için tarihi duyuru geldi: Önemli entegrasyon başladı!
Dogecoin için tarihi duyuru geldi: Önemli entegrasyon başladı!

Dogecoin için tarihi duyuru geldi: Önemli entegrasyon başladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – THORChain katılımcıları bugün önemli bir duyuru yaptı. Blockchain’ler arası likidite protokolü, platformun özelliklerini Dogecoin için tamamen entegre etti.

THORChain’in yerel DOGE likidite havuzu piyasaya girdi ve kullanıcıların DOGE’lerini takas etmelerine ve DOGE’lerinden getiri elde etmelerine olanak sağladı.

Dogecoin’in THORChain entegrasyonu neye yarayacak?

DOGE artık THORChain likidite protokolü aracılığıyla doğrudan BTC, ETH, BNB, BCH, LTC, çeşitli sabit paralar ve diğer birkaç Binance Smart Chain veya ERC-20 varlığı ile takas edilebilir.

THORChain DOGE havuzu artık açık olduğu için, Dogecoin sahipleri likidite sağlayıcıları haline gelebilir ve kullanıcıların kalıcı kayıplardan muzdarip olma risklerini en aza indirmeye yardımcı olan bir protokol üzerinde net verim sağlayabilirler.

THORChain’in Teknik Lideri Chad Barraford şunları söyledi:

“Yıllarca DOGE durdu, DeFi diğer ekosistemlerde patladı. Bugün bu durum değişiyor. Bu, hem bir değer saklama aracı hem de bir değişim aracı olarak varlığın temellerini önemli ölçüde değiştiriyor.”

THORChain, kullanıcıların yerel kripto varlıklarını (yani Litecoin için Bitcoin) takas etmesine veya kişinin yerel varlıklarında getiri elde etmek için likidite sağlamasına olanak tanıyor. Protokol, kullanıcıların kripto paralarını veya tokenlerini “sarmalarını” önler. Yani, bir kişi BTC’yi “sarılmış BTC” yani wBTC’ye sarmak zorunda kalmadan bir Ethereum DeFi protokolünde kullanabilir.

Ayrıca, kullanıcıların Blockchain’ler arasındaki köprülere güvenmeleri gerekmez. Ağ şu anda beş zinciri destekliyor: Bitcoin, Ethereum, Binance Smart Chain, Litecoin ve Bitcoin Cash.

Önemli bir yıl geride kaldı

Bugünün Dogecoin entegrasyonu, THORChain için mücadeleyle dolu bir yılın ardından geliyor. Temmuz 2021’de THORChain ağ protokollerinden biri olan Chaosnet 5 milyon dolarlık bir saldırıya uğradı ve sadece bir hafta sonra ağın Bifrust protokolü 8 milyon dolarlık bir darbe aldı. Her iki durumda da ağ durduruldu ve kaybedilen fonlar projenin hazinesi aracılığıyla iade edildi.

Ekim ayında protokolde ETH ticareti yeniden başladı ve ağın büyük merkezsiz borsası THORSwap, 3,75 milyon dolarlık token satışını tamamladı.

Dogecoin’e gelince, Elon Musk Cuma günü Tesla ürünleri için DOGE’yi ödeme olarak kabul edileceğini duyurdu.

Bugünün haberlerine rağmen, ne DOGE ne de THORChain’in RUNE tokeni, kripto piyasalarında görülen olumsuz fiyat hareketini karşılayamadı, kripto paralar son 24 saat içinde sırasıyla %5 ve %8’in üzerinde düştü.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin