featured

Dogecoin fiyatındaki düşüş son bulacak mı? DOGE için takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin fiyatı bugün de düşüş gösteriyor. Altcoin 0,0625 dolar seviyesindeki desteğin de altına geriledi. Bu sebeple DOGE fiyatı daha düşük dipler görebilir. Piyasa son 24 saatte kırmızıda işlem gördü. Lider Bitcoin yüzde 0,48, Ethereum ise yüzde 2 değer kaybetti. Dogecoin ise %5,43 kadar düştü.

DOGE/USD, 0,06178 ila 0,06571 dolar aralığında işlem gördü ve son 24 saatte güçlü bir oynaklık olduğunu gösteriyor. Ticaret hacmi yüzde 64 azalarak toplam 408,46 milyon dolar olurken, toplam piyasa değeri 8,265 milyar dolar civarında işlem görüyor. Piyasa değerine göre 10. Sırada yer alıyor.

DOGE/USD 4 saatlik grafik:

Dogecoin price analysis: DOGE continues retracement, targets $0.061 next?

Altcoin 4 saatlik grafikte 0,0625 dolara hızlı bir tepki verdi. Meme coin haftanın çoğu için güçlü bir yükseliş momentumu gördü. DOGE/USD, 0.056 dolardaki son destekten yüzde 20’nin üzerinde ralli yaparak 0,068 dolara kadar yükseldi. Bu yükseliş daha yukarı seviyelerin ayarlandığını gösterebilir.

Bu nedenle, boğalar nihayet birkaç aylık genel geri dönüşün yakında sona erebileceğine dair güçlü bir sinyal verdi. Önümüzdeki hafta daha yüksek bir düşük seviye görürsek, Eylül ayı sonuna kadar potansiyel olarak 0,07 doların üzerine çıkan başka bir güçlü ralli takip etmeli.

Sonuç olarak, Dogecoin fiyat hareketinin bir gecede daha fazla düşüş görmesi bekleniyor. Meme coin için 0,0625 doların kırılmasıyla sırasıyla 0,061 ve 0,060 seviyeleri gelebilir. Dogecoin fiyat analizi, son 24 saat içinde önemli bir tepki artışı olmadan kırılan daha fazla destek seviyesi gördüğümüz için bugün düşüş gösteriyor. DOGE önceki büyük yükselişin ardından daha derin bir geri çekilme gerektiğinden, gece boyunca düşüşünü sürdürebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin