Dogecoin fiyatı yükselişe geçti! DOGE fiyatı neden yükseliyor?
Dogecoin fiyatı yükselişe geçti! DOGE fiyatı neden yükseliyor?

Dogecoin fiyatı yükselişe geçti! DOGE fiyatı neden yükseliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin fiyatı yatırımcıların DOGE ağırlıklı wDOGE dönüştürmelerine ve tokenleri takas edilemeyen tokenleri (NFT) ve ürünleri kullanmalarına izin veren bir köprü olan Polygon Edge tabanlı ağ Dogechain’e ilginin artmasıyla bu hafta yükseldi. Dogechain, geliştirici belgelerine göre Ethereum akıllı sözleşmeleri ve işlemleri ile tam uyumluluk sağlarken projenin yeni bir blockchain ağı başlatmasına izin veren Polygon Edge üzerine kurulmuştur.

DOGE fiyatı daha geniş kripto piyasası büyük ölçüde sabit kalsa bile, son 24 saat içinde yaklaşık %10 arttı. Elde edilen verilere göre geçen haftaya göre %25’lik bir yükseliş yaşandı ve şu anda 0,088 dolar fiyat seviyesinde direnç görüyor.

Dogecoin neden yükseliyor?

Dogecoin’deki fiyat hareketinin bir kısmı, Dogechain’e köprü kurmak için kullanılan DOGE tokenlerine yönelik kullanıcı talebinden kaynaklandı. Kendisini Dogecoin için bir katman 2 olarak lanse eden Dogechain, platformun temel ticaret tokeni ve ağındaki ücretler için ödeme olarak kullanır.

Dogechain ayrıca kendi DC tokeni platformun kullanıcılarına havadan dağıtacak şekilde ayarlandı. Geliştiriciler, “Dogechain ekibi, Dogecoin topluluğuna milyonlarca $ DC tokeni hızla yaymaya hazırlanıyor.”

Bazı kripto Twitter kullanıcıları, tokenlerini Dogechain’e bağlayan kullanıcıların airdrop’un alıcıları olacağını tahmin ediyor. Dogecoin için kısa vadeli talebi daha da artırdı.

Dogechain köprüsü, birçoğu adlarında “doge” veya “shib” içeren meme coin tabanlı kısa vadeli fiyat hareketlerine yönelen yatırımcıların ilgisini çekiyor. Bununla birlikte, bu tokenlerin çoğu doğası gereği spekülatif varlıklar ve meşru bir kullanım durumu göstermez.

Zincir üzerindeki izleyicilerden elde edilen veriler, bu haftanın başlarında piyasaya sürülmesinden bu yana Dogechain tabanlı ürünlerde yaklaşık 4,6 milyon dolarlık bir değerin kilitlendiğini gösteriyor. Veriler, bunun %97’sinden fazlasının yalnızca Dogechain tabanlı borsa DogeSwap’ta kilitlendiğini gösteriyor. Dogechain geliştiricileri Çarşamba günü, ağın bu hafta başlarında oluşturulmasından bu yana ağın 480.000’den fazla benzersiz işlem ve yaklaşık 58.000 yerel cüzdan gördüğünü söyledi.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin