Dogecoin kritik direnci kırarsa bu seviyelere bir ralli yapabilir! Fiyat analizi

Dogecoin kritik direnci kırarsa bu seviyelere bir ralli yapabilir! Fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son iki haftada Dogecoin fiyatı, 22 Ocak’ın düşüğü olan 0,12 dolardan %34,5’lik bir iyileşme gösterdi. Bu toparlanma rallisi şu anda 0,16 dolarlık başka bir dirence meydan okuyor ve bu da alıcıların daha yüksek bir fiyat rallisi hedeflediğini gösteriyor.

DOGE satıcıları, meme coin fiyatını 0,143 dolar işaretinin altında tutmak için mücadele ediyorlardı. 4 Şubat’ta alıcılar son hamleyi yaparak fiyatta uzun bir yükseliş mumu oluşumuna neden oldu. Böylece Dogecoin, konsolidasyon aşamasından kurtuldu.

Dogecoin kritik direnci kırarsa bu seviyelere bir ralli yapabilir! Fiyat analizi

Boğalar bu çıkıştan yararlandı ve Dogecoin fiyatını en yakın direnç olan 0,16 dolara kadar yükseltti. Alıcılar bu genel direnci de kırabilirse, meme coin, kilit direnç olan 0,2 dolar ve 200 günlük EMA’nın birleşik direncine meydan okuyacaktır.

Son toparlanma, günlük Göreceli Güç Endeksi (55) eğimini 14-SMA ve orta çizginin üzerine çıkarak yükseltti ve bu, yükseliş hissinin traderlar arasına geri döndüğünü gösteriyor.

Dogecoin (DOGE) fiyatı 0,16 dolarlık dirençle mücadele ediyor

Simetrik bir üçgen modelinden yukarı yönlü bir kırılma, alıcıları son toparlanmasında destekledi. Satıcılar, traderlar üzerinde arz baskısı oluşturmaya çalışarak 0,16 dolar seviyesinde sert bir direnç gösteriyor.

Dogecoin kritik direnci kırarsa bu seviyelere bir ralli yapabilir! Fiyat analizi

Satıcılar bu işareti 50 günlük EMA ile savunabilirse, bu durum ayıların hâlâ rallilerde satış yaptığını ve düşüş eğiliminin devam edeceğini gösterir.

Ortalama yön endeksi (31) eğimi, artan yükseliş momentumunu yansıtıyor.

  • Direnç seviyeleri: 0,16 ve 0,195 dolar
  • Destek seviyeleri: 0,143 ve 0,12 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye  çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin