Dogecoin %35'e varan bir ralliye mi hazırlanıyor? İşte takip edilecek kritik seviyeler
Dogecoin %35'e varan bir ralliye mi hazırlanıyor? İşte takip edilecek kritik seviyeler

Dogecoin %35’e varan bir ralliye mi hazırlanıyor? İşte takip edilecek kritik seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler meme coin DOGE’nin fiyatı, 28 Ağustos’tan bu yana dar bir aralıkta işlem görüyor. DOGE alıcıları son girişimleriyle birlikte üst engeli aşmaya çalıştı böylece altcoin %35’e varan bir ralliyi tetikledi. Dogecoin fiyatı, yaklaşık 40 gündür 0,065 dolarlık engelin altında ve 0,058 dolarlık destek tabanının üzerinde seyrediyor. Meme coin, 3 Ekim tarihinde alt sınırı yeniden test etti ve %13’lük bir artışa neden oldu.

Dogecoin fiyatı bir kırılmaya hazırlanıyor

0,065 dolarlık engel destek seviyesine çevrilirse, alıcıların yeniden canlandığını gösterecek ve DOGE’yi çok yıllı düşüş trend çizgisi ile mücadele etmeye itecektir. Yükseliş momentumunun güçlü olması fiyatta kırılma sinyali verecektir.

Bu seviyenin üzerinde haftalık kapanış yaşanırsa, DOGE 500 günün ardından haftalık bazda ilk kez bu seviyenin üzerinde kapanacağı için daha büyük bir hareketi başlatabilir. Hızlı bir rallinin doğası gereği, yatırımcıların 0,089 dolar seviyesini test etmesi ve likidite toplaması beklenebilir.

Bu hareket, yatırımcılar için %35’lik bir kazanç anlamına geliyor ve muhtemelen piyasa koşullarına bağlı olarak yerel bir zirve oluşacak.

DOGE/USDT 4-hour chart

Öte yandan, Dogecoin fiyatı düşen trend çizgisini veya 0,065 dolarlık engeli aşamazsa, bu alıcıların harekete geçmeye hazır olmadığının bir işareti olacaktır. Bu gelişme, DOGE’nin alt limiti 0,058 dolardan tekrar test etmesine neden olabilecek bir satışla sonuçlanabilir.

0,057 doların altına yakın bir günlük mum çubuğu, DOGE için yükseliş tezini geçersiz kılacaktır ve potansiyel olarak 0,049 dolar ve 0,057 dolar talep bölgesinin yeniden test edilmesini tetikleyecektir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin