featured

Dogecoin balinaları, piyasadaki olumlu hava ile birlikte hareketlendi! Hedef 0,1 dolar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin olan Dogecoin’in en büyük balinası hareket halinde. En büyük Dogecoin balinası, bu hafta sonu 165 milyondan fazla DOGE token’ı taşıdı. Sıfır komisyonlu ticaret platformu Robinhood’un kısa süre önce piyasaya sürülen cüzdanında gözde meme coin’in için desteğini duyurması nedeniyle duyarlılık olumluya döndü ve birkaç balina büyük miktarlarda DOGE token’ı topladı. Sonuç olarak, fiyat Pazartesi günü %5 oranında bir artış ile 0,0928 dolara yükseldi.

Dogecoin

Balinalar 500 milyon token taşıdı

Whale Alert’e göre, balinalar son iki günde 500 milyondan fazla token ile işlem yaptı. Dogecoin token’larının en büyük sahibi de balina birikimine katıldı ve yaklaşık 165 milyon adet token topladı.

En iyi 20 balinadan biri, son 24 saat içinde değeri 13 milyon doları aşan 150 milyon adet token taşıdı. Hareket, Robinhood’un yakın zamanda piyasaya sürülen “Robinhood Wallet” uygulaması için Dogecoin desteğini duyurmasının ardından geldi. Robinhood, Eylül ayında 10,000 kullanıcıya ilk lansmanından sonra, cüzdanı bekleme listesinde olan bir milyondan fazla kullanıcıya açık olacak.

Robinhood’a bağlı cüzdan adresleri, en büyük Dogecoin token’larına sahip olan adreslerdir. Robinhood cüzdanı “DPDLBA”, toplam arzın yaklaşık %25,21’iyle meme coin’in en büyük sahibidir. Bu cüzdan adresi, toplamda 3,1 milyar dolar değerinde 34,76 milyar adet DOGE token’ı tutuyor. Meme coin’in ikinci en büyük sahibi, toplam arzın %5,14’ü olan 7,08 milyar adet token’a sahip. Dolayısıyla, en büyük iki sahip arasında çok büyük bir fark var.

WhaleStats, gözde meme coin’in son 24 saatte en büyük 100 BSC balinası arasında satın alınan ilk 10 token arasında olduğunu bildirdi.

Fiyat artıyor

Gözde meme coin’in fiyatı son 24 saatte yaklaşık %5 oranında bir yükseliş kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 0,0898 dolar civarında işlem görüyor. 24 saatlik grafikteki en düşük ve en yüksek seviyeler sırasıyla 0,0853 dolar ve 0,0928 dolar seviyelerinde bulunuyor. Ayrıca son 24 saatte işlem hacminin %100’ün üzerinde artması ilginin arttığına işaret ediyor.

Sosyal duyarlılık ve teknik göstergeler, önümüzdeki birkaç gün içinde hafif bir yukarı yönlü hareket sonucunda fiyatın 0,095 dolara yükseleceğini işaret ediyor. Bununla birlikte, mevcut piyasa koşullarında 0,1 doların üzerine bir hareket gerçekleştirmek zor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin