featured

Dogecoin yatırımcı sayısı 3 ayda büyük bir büyüme kaydetti! Fiyata etkisini ne zaman göreceğiz?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en gözde meme coin olan Dogecoin, 2021 yılında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasının ardından düşüşe geçmişti. Bir sürede düşüşte olan meme coin’in fiyatı, olumlu hareket potansiyelini geri kazanmak için hâlâ mücadele ediyor.

22 Ekim itibariyle, Dogecoin’in 24 Temmuz’da kayıtlı 4,365,551 sahibi varken bu değer %2’lik bir büyüme yaşadı. Şu anda güncel sahip sayısı 4,454,487 civarında. CoinMarketCap’e göre, üç ay boyunca, piyasa değerine göre onuncu sıradaki kripto para biriminin sahiplerine 88,936 kişi daha eklendi.

DOGE grafik

Bu arada, bu artış gözde meme coin’in fiyat hareketine yansımadı. Bu yazının yazıldığı sırada 0,059 dolar civarında işlem gören DOGE, son üç ayda yaklaşık %16’lık bir düşüş kaydetti.

DOGE yatırımcılarının fiyat üzerine etkisi

DOGE fiyatı ile sahiplerinin artması arasındaki uyumsuzluk, meme coin’in değerinin potansiyel olarak artacağı inancı da dahil olmak üzere çeşitli faktörlere atfedilebilir. Özellikle, DOGE’un yeniden toplanması beklentisi, varlığın balinalar tarafından devam eden birikimi ve token’a daha fazla fayda sağlamaya çalışan ilgili ağ faaliyeti ile artıyor.

Sahiplerdeki artış, sosyal medya devi Twitter’ın ve Tesla CEO’su Elon Musk tarafından satın alınmasıyla ilgili en son gelişmeyle de ilişkilidir. Musk ve Dogecoin topluluğunun geçmişte bir ilişki yaşadığını ve anlaşmanın devam etme olasılığının DOGE’un fiyat yörüngesi üzerinde potansiyel bir etkisi olduğunu belirtmekte fayda var.

Özellikle Musk, meme coin’lerinin yaşayabilirliğini oluşturmak için çekirdek geliştiricilerle çalışırken DOGE’a olan desteğini dile getirdi. Musk’ın Dogecoin ile ilgili önceki tweet’leri, token’ın fiyatını yükseltti.

Aynı zamanda anlaşma gerçekleşirse, sosyal medya platformunda bir ödeme yöntemi olarak eklenme olasılığı Dogecoin için yükseliş ihtimalini artırabilir.

Son aylarda Twitter, kullanıcıların Bitcoin (BTC) ve Ethereum’u (ETH) ipuçları için kullanmanın yanı sıra, profil resimleri olarak NFT’leri ayarlamasına olanak tanıyan platform, kripto sektörünü giderek daha fazla kucakladı.

Dogecoin fiyat hareketi

Ayrıca, Dogecoin topluluğunun varlığın değerinin gelecekte artmasını öngördüğünü belirtmekte fayda var. CoinMarketCap’teki kripto para topluluğu, DOGE fiyatının 31 Ekim 2022’de 0,00716 dolardan işlem göreceğini öngörüyor.

Genel olarak meme coin, şu anda ağ çevresinde önemli bir gelişmeye sahip değil ve genel beklentileri daha geniş piyasa fiyat hareketine bağlı.

FinanceInBold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin