featured

DOGE, yükseliş trendini devam ettirmek istiyor! Yeni haftada yüzde 22’lik bir ralli daha gelebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı en gözde meme coin olan DOGE, çift dip formasyonunun ve kripto pazarındaki son toparlanmanın etkisi altında, 0,071 dolar ile 0,068 dolar arasında bulunan destek bölgesinden toparlandı. Bu tersine dönüş hareketi, fiyatı %25 oranında artırarak mevcut fiyat olan 0,085 dolara yükseltti. Bu yükseliş modeli, DOGE fiyatında önemli bir büyümeyi tetikleyebilir ve 0,1 doları geçmesine yardımcı olabilir. Peki, bu hafta gözde meme coin’i satın almak için doğru bir zaman mı?

0,09 dolarda bulunan direnç noktasından bir kırılma sonucunda fiyat %22 oranında bir artış gerçekleştirebilir. Öte yandan 0,08 doların altında kapanan bir günlük mum yükseliş tezini geçersiz kılacaktır.

Dogecoin için 24 saatlik işlem hacmi 452 milyar dolardı. Bu da %39’luk bir kayıp gerçekleştiği anlamına gelir.

Çift dip formasyonunun oluşumu, bu seviyeyi yüksek birikim bölgesi olarak onaylayarak 0,071 dolar ile 0,068 dolar arasında bulunan bölgeden bir yükselişe işaret eder. Meme coin kısa süre önce bahsedilen bu destekten toparlandı ve şu anda 0,9 dolarda bulunan direnç noktasına meydan okuyor.

DOGE grafik

Bununla birlikte günlük grafikte, geçen haftadan bu yana 0,9 dolardaki direncin reddedildiği görülüyor. Bu da satıcıların bu seviyeyi hâlâ savunmaya devam ettiğini gösteriyor. Bu arz baskısı devam ederse, DOGE fiyatı yukarıda belirtilen direnç ile 0,08 dolardaki destek arasında bir konsolidasyon gerçekleştirebilir.

Yine de, küçük bir konsolidasyon DOGE fiyatına fayda sağlayabilir. Çünkü önceki toparlanmadaki aşırı alımı etkisiz hâle getirecek ve yakın zamanda geri kazanılan desteğin üzerindeki sürdürülebilirliği kontrol edecektir.

Bu nedenle, 0,9 dolardaki direnç noktasından yukarı yönlü bir kırılma, fiyat toparlanmasının yeniden başladığına işaret edecek. Bu kırılma, çift dip formasyonunun 0,11 dolarlık boyun çizgisinde bulunan direnci kırabilmek için meme coin’in fiyatını %22 oranında daha yükseğe itebilir.

Dogecoin’in mevcut fiyatıyla ilgili olarak, Global In/Out of the Chain (GIOM) metriği, adreslerin %60,31’inin parada olduğunu veya kâr elde ettiğini, %36,78’inin ise kayıp yaşadığını gösteriyor.

Bu nedenle, HOLDing adreslerinin büyük bir kısmı kârdadır. Bu da onların satış olasılığını azaltır. Yani yatırımcılar daha yüksek kazançlar elde etmek için token’larını tutmaya devam etme eğilimindedir.

Bazı teknik göstergeler

RSI: Günlük RSI eğimindeki düşüş, pazardaki agresif alımlardaki düşüşü yansıtıyor. Bu sapma, bir sonraki toparlanma döngüsü başlamadan önce küçük konsolidasyon olasılığını artırır.

EMA’lar: Yana doğru hareket eden önemli EMA’lar (20, 50, 100 ve 200) piyasadaki nötr hissiyatı gösterir.

Gözde meme coin, bu yazının yazıldığı sırada 0,086 dolar civarında işlem görüyor ve eğilim boğaların lehine. Volatilite ise orta seviyede.

DOGE için takip edilmesi gereken direnç noktaları 0,09 dolar ve 0,11 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 0,08 dolar ve 0,071 dolar seviyesinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin