featured

DOGE, aldığı ağır darbelerin ardından yaralarını sarmaya çalışıyor! Bu hafta neler olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı en gözde meme coin olan DOGE, fiyatını kritik teknik alanın üzerinde tutmaya çalışıyor. DOGE, önümüzdeki haftalardaki piyasa duyarlılığına bağlı olarak her iki yönde de gidebilir.

Fiyat hareketinin 0,0700 dolar civarında desteklendiğini görebiliriz.

Gözde meme coin’in fiyatı, Kasım ayının ilk bölümündeki acımasız performansın ardından toparlanıyor ve konsolide oluyor. Fiyat, Kasım ayının ilk haftasında %35’lik bir kârın silinip negatif baskıya dönüştüğünü ve geçen hafta Pazartesi günü açılış ile Pazar gecesi kapanış arasında %26’lık bir erime gördü. Yatırımcılar herhangi bir umut ışığı görmek için uğraşırken, sakin bir hafta hoş karşılanmayacaktır. Küçük artışlarla bir miktar güvenin geri döndüğü görülebilir.

DOGE konsolide oluyor

Yatırımcılar gözde meme coin’in fiyatının büyük bir düşüş yaşadığını gördüler. Çünkü FTX, LUNA stablecoin erimesinden kaynaklanan yaraların ardından yaz boyunca kripto para birimlerinde yeniden kazanılan güveni kırdı. Ne yazık ki, FTX kripto para birimlerinde başka bir satış dalgasını tetiklediğinden yatırımcıların olumsuz duyguları geri geldi. Bunun sonucunda çok sayıda yatırımcı, sektöre şüpheyle yaklaşmaya başladı. Bu, geçen yazın neredeyse tüm kârını silen iki haftadaki keskin düşüşle tercüme edildi.

DOGE neyse ki, bu bölgeye hâlâ bir miktar yakın sayılabilir. Fiyat şu anda üç yüksek haftalık seviye ile 0,0700 dolar civarında destekleniyor. İlk kritik seviye, aylık S1 destek seviyesi olan 0,0700 dolardır. Diğeri ise 55 günlük Basit Hareketli Ortalama (SMA) ve 200 günlük SMA seviyelerinde yaklaşık 0,0760 dolarda bulunuyor. Buralar, fiyat hareketi 0,1004 dolara geri çekilmeden önce düşen bıçakları yakalayan ilk savunma hattıdır.

DOGE grafik

Bu destek orada olsa da, birkaç dış unsurun bazı ters rüzgarlar yaratmayı seçmesi fiyat hareketini desteklemek için yeterli olmayabilir. Polonya’yı vuran başka bir füze, yeniden devreye giren ABD doları gücü ve satış yapan hisse senetleri gibi unsurların bir kombinasyonu, DOGE fiyatının 0,0566 doları hatta 0,0409 doları görmesine sebep olabilir. Bu, başka bir FTX kazazedesinin veya jeopolitik olayların yeniden patlak vermesinden sonra, kayıpların %30 ila %50 oranında hâlâ derinleşebileceği anlamına gelir.

FxStreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin