Dogecoin için boğa mı ayı mı bekleniyor?

DOGE grafikleri bugün kırmızıya boyandı! Gözde meme coin, düşüş trendinden kurtulabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı en gözde meme coin olan DOGE, bugün yapılan fiyat analizine göre düşüş gösteriyor. CoinMarketCap verilerine göre, piyasa bugün genel olarak kırmızıda işlem görüyor.

DOGE

DOGE düşüşe devam ediyor

Gözde meme coin’in fiyatı son 24 saatte %0,62 oranında bir düşüş kaydetti.

Bugünkü düşüş sonucunda fiyat, bir süredir devam eden olumsuz harekete devam etmiş oldu. Eğer günlük mum 0,07350 dolar seviyesinin altında kapanırsa, biriken enerji sonucunda kritik destek noktası aşağı yönlü kırılabilir. Bunun hemen ardından da 0,07250 dolar seviyesine keskin bir düşüş gerçekleşebilir.

Daha büyük bir zaman diliminde, fiyat yatay hareket etmeye devam ettiğinden durum ne yükseliş ne de düşüş yönünde. Ancak işlem hacmi net bir şekilde azalmış görünüyor.

Sonuç olarak en olası senaryo, 0,072 dolar ile 0,075 dolar arasında dar bir aralıkta devam eden konsolidasyondur.

Orta vadeli zaman diliminde fiyat 0,075 dolar seviyesinden sıçradığı için DOGE, satıcıların baskısı altında kalmaya devam ediyor. Önümüzdeki birkaç hafta içinde 0,06581 dolarda bulunan destek noktasına doğru bir düzeltme gerçekleşebilir.

DOGE, bu yazının yazıldığı sırada ise 0,07324 dolar civarında işlem görüyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin