featured

DOGE yatırımcıları dikkat! Gözde meme coin düşüşü bir türlü durduramıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı en gözde meme coin olan DOGE, düşüş ivmesini durdurmayı bir türlü başaramadı. Düşüş tezinin geçersiz kılınması için, meme coin’in 0,12 dolar seviyesinin üzerinde kesin bir kapanış yapması gerekiyor.

Eğer teknik bilgiler doğruysa, DOGE fiyatı 0,06 dolar ile 0,07 dolar civarında çift dip oluşturabilir.

DOGE ralliden önce bir kez daha düşebilir

Dogecoin, fiyat hareketi içindeki denge ihtiyacının varlığını gösteriyor. Ayılar, düşüş boyunca genişleyen dürtü dalgalarıyla kripto para biriminin fiyatını bastırmayı başardı. Mevcut konsolidasyon, trend içindeki diğer konsolidasyonlarla karşılaştırıldığında şimdi orantılı olarak bozuluyor. Bu, düşüş eğiliminin bir işareti olabilir. Önümüzdeki günlerde kartlarda kesik bir 5. dalga olabilir.

DOGE grafik

Dogecoin fiyatı, 0,13 dolar gibi yüksek bir karşı trend rallisi üreterek uzun süreli düşüşü dengeleyebilir. Mevcut fiyat hareketi, yatırımcıların gün içinde izlemesi gereken tamamlanmış bir dürtü dalgası ihtiyacına işaret ediyor. 5. dalga, aşırı hevesli ayıları tuzağa düşürmek için güçlü bir boğa koşusu üretmeden önce 0,07 dolara düşebilir veya hatta bu yılın en düşük seviyesi olan 0,0691 doları kırabilir.

Düşüş eğiliminin geçersiz kılınması için DOGE’nin 0,12 doların üzerinde kesin bir kapanış yapması gerekiyor. Boğalar bu fiyat seviyelerine doğru bir hareket başlatabilirlerse, meme coin için yükseliş başlayacaktır. Rallinin başlaması ile birlikte boğalar fiyatı 0,13 dolara kadar yükseltebilir. Bu da mevcut seviyelerden %45 oranında bir artış yaşanması anlamına gelir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin