featured

Kripto analisti yükselişi doğruladı: DOGE, büyük bir geri dönüşe hazırlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı en gözde meme coin olan DOGE, grafiğindeki bir yükseliş üçgeni ile %20’lik bir rallinin gerçekleşebileceğinin sinyallerini veriyor. Bir kripto analisti de bu senaryoyu doğruladı. Ancak 0,072 doların altına bir düşüş gerçekleşirse, yükseliş tezi geçersiz kalacaktır.

DOGE

Twitter’da Ali adıyla anılan kripto analisti, meme coin’in yükseliş sinyalleri verdiğini doğruladı. Ali, 12 saatlik grafiği kullanarak, DOGE fiyatının %20’lik bir ralli gerçekleştirmesini sağlayabilecek bir yükselen üçgenin oluşumu olduğunu belirtti.

Ali, DOGE fiyat gelişimi hakkındaki görüşünü, aynı dönemde diyagonal destekle çakışan, şamdanların üzerinde çoklu yatay dirençle karakterize edilen resimli kanıtlar kullanarak açıkladı. Düz çizgilerle birleştirildiğinde bu oluşum, uzun yıllardır fiyat tablolarının analizinde kullanılan iyi bilinen bir teknik figür olan klasik yükselen üçgendir.

Yükseliş geliyor

Ali’nin çizdiği yükselen üçgenin uç noktaları 0,06244 dolar ve 0,07813 dolar seviyelerinde bulunuyor. Üçgenin üst sınırı aynı zamanda 200 EMA seviyesi ile çakışıyor. Analist, bunun üzerinde bir kırılma gerçekleşmesi durumunda gözde meme coin’in %20’lik rallisinin başlayabileceğini düşünüyor. Beklenen yükselişin gerçekleşmesi durumunda DOGE fiyatı 0,093 dolara doğru ilerleyecektir. Öte yandan, fiyatın 0,072 doların altına düşmesi durumunda beklenen rallinin gerçekleşmeyeceğini de sözlerine ekledi.

Uzmanlar, DOGE fiyatının 2023 yılında boğa koşusuna tanık olacağını düşünüyordu. Ancak, 23 Mart 2003’te 0,0626 dolara düşmesinin ardından yılın açılış fiyatının da altına geriledi.

Ancak gözde meme coin’in fiyatı o zamandan beri ivme kazandı. Böylece kayıpların çoğunu telafi etti ve yükseliş bölgesine geri döndü. Analistin öngördüğü 0,93 dolar seviyesine doğru bir ralli, DOGE fiyatının 2023 yılı için yeni yüksekler yaratması anlamına gelecektir.

CoinEdition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin