Mevcut piyasada dikkatle takip edilmesi gereken üç kripto para!
Mevcut piyasada dikkatle takip edilmesi gereken üç kripto para!

Mevcut piyasada dikkatle takip edilmesi gereken 3 kripto para!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ayı piyasasında fiyatlar ortalama %20’den fazla düşer ve borsalarda uzun bir dönem kayıplar yaşanır. Birçok yatırımcı, bazı durumlarda çöken piyasalar olarak bir ayı piyasasını görüyor. Bununla birlikte, bazı yatırımcılar da piyasalarda bu dönemi kripto alımı yapmak için fırsat olarak görüyor.

Kripto alanında bu kadar çok seçenek varken, yatırım yapmak için doğru projeleri seçmek fazlasıyla zor olabilir. Bu yazıda, yukarı yönlü potansiyele sahip üç projeyi inceleyeceğiz.

Dikkat edilmesi gereken üç token ADA, DOT ve ETH

Listede ilk sırada ADA sembollü Cardano var. Cardano, Charles Hoskinson ve ekibinin buluşudur ve Ethereum blok zincirinin yeni nesil bir evrimi olarak tasarlanmıştır. Teknoloji, akıllı sözleşmeler yürütmek için esnek, sürdürülebilir ve ölçeklenebilir bir platform olmayı vaat ediyor.

Cardano, ayı piyasasında bile ivme kazanan birkaç projeden biri. Cardano ağı için yaklaşan ana etkinliklerden biri Vasil Hard Fork. Bu güncellemenin, ağın faydasını artırması ve onu daha ölçeklenebilir hale getirmesi bekleniyor.

Dikkat edilmesi gereken bir sonraki proje, uzun zamandır beklenen yükseltmesi bu yıl “The Merge” olarak adlandırılan Ethereum (ETH) olacak. Bu, ETH ağını Proof of Work’ten Proof of Stake’e geçirecektir. Bu sadece onu daha çevre dostu yapmakla kalmayacak, aynı zamanda daha ölçeklenebilir hale getirecek.

ETH, piyasa değeri açısından en büyük ikinci projedir ve kripto topluluğunda Ethereum’un Bitcoin’in bir numaralı pozisyonunu alıp almayacağına dair bir tartışma her zaman vardır.

Listede yer alan sonuncu kripto para, rastgele verilerin zincirler arası iletimini sağlayan bir ağ protokolü olan Polkadot’tur (DOT). Bu, onu zincirler arası kayıtlar ve zincirler arası hesaplama gibi şeylerin mümkün olduğu gerçek birçok zincirli uygulama ortamı yapar. Polkadot, kripto piyasasına çok sayıda gelişmiş teknoloji ve ticaret aracı sunmaya devam ediyor.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin