featured

Yeni destek noktası bu altcoin’i yükselişe teşvik ediyor! Satın almak için en uygun seviyeler nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin TRON, kasım ortasından bu yana istikrarlı bir satış baskısı ile karşı karşıya. Bu düşüş trendi, boğaların yardım hareketleri ile kısa süreliğine kesintiye uğramıştı. Önümüzdeki birkaç gün içinde TRON için yukarı doğru bir hareket daha gerçekleşebilir.

0,069 dolarlık direnç seviyesinin üzerinde iken TRON, kısa zaman dilimlerinde çok fazla zorlu direnç noktaları ile karşılaşmadı. Önümüzdeki hafta boyunca Bitcoin bir miktar yükseliş momentumu yakalayabilirse TRON, 0,076 dolar ve hatta 0,0779 dolar seviyesine kadar yükselebilir.

altcoin TRON

Geçtiğimiz iki hafta içinde fiyat, birçok kez 0,0779 dolar seviyesini aşmaya çalıştı. Ancak çabalar boşunaydı. Çünkü satıcılar çok güçlüydü. Altcoin’in fiyatı 0,076 ile 0,79 dolar arasında gezindikten sonra birkaç gün içerisinde düşüş yaşadı. Bu düşüş sonucunda da fiyat, 0,0611 dolar seviyesine kadar geriledi.

O zamandan beri, Bitcoin 40 bin dolar seviyesinden 44 bin dolara bir sıçrama yaşadı. TRON da pazar liderinin ivmesini takip etti. Böylece 0,0685 dolara ulaşarak yüksek bir rekor kırdı.

Bu seviye ve 0,06913 dolardaki uzun vadeli direnç seviyesinin yanı sıra, kısa vadeli hissi yükselişe çevirmeye başlaması için TRX’in yukarıda kapatması gereken seviyeler ortaya çıktı.

Altcoin TRON için teknik göstergeler

Görünür aralık hacim profiline göre fiyat, değer alanının en düşük seviyesindeydi. Aynı zamanda yüksek hacimli bir aralıkta işlem görüyordu. Bu da 0,068 dolar ile 0,069 dolar arasındaki alanın TRX için yükseliş yolunda bir miktar direnç oluşturacağı anlamına geliyordu. Bu bölge ayrıca TRX’in yükselişini tekrar reddedebilir. Kontrol Noktası, 0,077 dolar seviyesinin üzerinde direnç olarak 0,076 dolarda bulunuyor.

OBV son günlerde biraz cesaret verici olan daha yüksek düşüşler yaptı. Bununla birlikte, OBV daha uzun vadeli bir düşüş trendinde. Bu da son haftalarda görülen altcoin TRX’in yaşadığı sabit satış hareketlerinin bir yansıması.

Müthiş Osilatör, saatlik zaman diliminde yükseliş momentumunu belirtmek için sıfır çizgisinin üzerine çıktı. Momentum çok güçlü değildi. Müthiş Osilatör, bu yazı yazılırken kırmızı bir çubuk gibi görünüyordu. Eğer bu görünüş önümüzdeki saatlerde devam ederse, AO’da daha düşük bir yüksek seviye belirlenecektir. Bu da azalan yükseliş momentumuna işaret eder.

Sonuç olarak

Altcoin, 0,066 dolar seviyesini yeniden test etmesi durumunda satın alınabilir. Ancak 0,069 dolar direnç noktasından talebe çevrilmezse, TRON büyük bir kazanç elde edemez. 0,069 dolar ve 0,0715 dolar seviyelerinin üzerinde, TRX’in bir kez daha 0,076 dolara ulaşmasını engelleyecek çok fazla direnç yok.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin