Bu DeFi tokeni kısa sürede yüzde 122 fırladı! Yükselişi sürecek mi?
Bu DeFi tokeni kısa sürede yüzde 122 fırladı! Yükselişi sürecek mi?

DeFi savaşları kızışıyor: Curve Finance bu alanda Uniswap’ geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Curve Finance, Uniswap’in kilitli toplam değerini aştı. Bu durum, DeFi protokolleri arasındaki rekabetin kızıştığının bir işareti.

Yeni bir savaş

Merkezi olmayan finansın önemi artarken, yatırımcı likiditesi ve yatırımcı likiditesi için rekabet eden platformların büyüyen listesi olarak Uniswap (UNI), SushiSwap (SUSHI) ve Curve DAO (CRV) gibi en iyi protokollerin birçoğu arasında DEX’ler arasında bir savaş başlıyor.

Kilitli toplam değer açısından, DeFi borç verme platformları şu anda Maker (MKR), AAVE ve Compound (COMP) ilk 3 pozisyonla alana hâkim durumda.

Merkezi olmayan borsalar, Curve DAO’nun yakın zamanda Uniswap’i geçerek TVL açısından dördüncü sıraya yükselmesiyle sonraki üç pozisyonu elinde tutuyor.

8 Şubat’ta Curve Finance’in Substrat tabanlı bir sürümünün yakında Equilibrium’un Polkadot (DOT) parachain’ine uygulanacağı duyurulduğunda CRV için ek bir ilgi artışı geldi.

Entegrasyon, Web3 Vakfı’nın Açık Hibe Programı tarafından desteklenmektedir ve Curve finansmanına, DOT tabanlı “kripto paraların” eklenmesiyle mevcut varlıkların sayısı arttıkça TVL’sini artırabilecek ek bir birlikte çalışabilirlik düzeyi getirecektir.

İstikrarlı bir artış

Curve’un TVL’si ve CRV yönetim tokenının fiyatı 9 Şubat’ta tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı ve Defi Pulse verileri Ocak başından bu yana istikrarlı bir artış gösteriyor.

Token değeri söz konusu olduğunda, SushiSwap, topluluk odaklı yaklaşımı ve ücret paylaşım mekanizması kripto topluluğu arasındaki popülaritesinin artmasına yardımcı olduğu için Aralık 2020’den bu yana en yüksek fiyat artışını yaşadı.

Uniswap henüz token sahipleri için bir ücret paylaşım mekanizması uygulamadı ve Curve, CRV oracle’larının manipülasyonunun bağlı DeFi platformlarında fon kaybına yol açtığı birkaç kayda değer korsanlıkla engellendi.

DeFi sektörü genişlemeye devam ederken, DEX’ler arasındaki savaşın devam etmesi muhtemel.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin