Decentraland (MANA), 5.5 dolara bir ralli yapabilir! Teknik analiz

Decentraland (MANA), 5.5 dolara bir ralli yapabilir! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Decentraland (MANA) token fiyatındaki bu düzeltme rallisine bir Bayrak modeli liderlik ediyor. Token hâlâ bu modelin içinde hapsolmuş durumda ve şimdiye kadar değerinin neredeyse %50’sini kaybetti. Uzun vadeli düşünen yatırımcılar, uygun bir uzun giriş sinyali elde etmek için genel trend çizgisinden yükseliş kırılmasını bekleyebilir. MANA bayrak modelinden kurtulabilirse 5.5 dolara bir ralli başlatma potansiyeline sahip.

Decentraland (MANA), 5.5 dolara bir ralli yapabilir! Teknik analiz

Son dönemde Decentraland, kripto piyasasında 5 Ocak’ta ortaya çıkan kan banyosundan kurtulmaya çalışıyordu. Ancak alıcılar fiyatı yüksek bir seviyede tutmayı başaramadı. Bunun sonucunda MANA/USD, 0.168 Fibonacci düzelme seviyesine (2.61) geri çekildi.

Ancak Teknik tablo, günlük zaman diliminde bayrak modeli oluşumunu gösteriyor. Bu model, token fiyatının yukarı yönlü rallisine devam edebilmesi için kısa bir dinlenme dönemine girdiğini ifade ediyor.

100 ve 200 EMA’nın üzerindeki MANA token fiyatı, yükseliş eğilimi gösteriyor. Diğer taraftan, 50 ve 20 EMA çizgileri geçerli bir direnç seviyesi olarak hareket edecek gibi duruyor.

Günlük Stokastik RSI aşırı satım bölgesinden toparlanma işaretleri gösteriyor. Göstergeler, daha yüksek seviyelere doğru güç toplayan K ve D çizgileri arasında birkaç yükseliş geçişini ortaya koyuyor.

Yatırımcılar mükemmel bir giriş fırsatı bulabilir

Decentraland (MANA), 5.5 dolara bir ralli yapabilir! Teknik analiz

MANA token fiyatı şu anda %1.03’lük bir gün içi kayıpla 2.95 dolardan işlem görüyor. Kripto tüccarları, fiyat, genel dirençten uygun bir kopuş sağlayana kadar sabırlı olmalıdır. Bu noktada yatırımcılar, mükemmel bir giriş fırsatı yakalayabilir.

Ortalama yönlü hareket endeksi(13), aşağı doğru bir eğim göstererek satış momentumunu kaybettiğini gösteriyor.

Geleneksel pivot seviyesi, MANA fiyatı için genel direncin 3 dolar ve 3,36 olduğunu gösteriyor. Diğer tarafta ise, destek seviyeleri 2,6 dolar, ardından 2,2 dolar seviyesinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin