coinsfera

Nakit parayla Bitcoin ve kripto varlık almanın yeni kolay yolu Coinsfera

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Coinsfera – Dünya genelinde kripto varlıklara olan ilgi bir hayli fazla çoğaldı. İnsanlar yeni yatırım araçları ararken dijital varlıklar iyi bir alternatif oldu. Getirisi kadar zararı büyük olmasına rağmen her devirde insanların tercihi olabildi. Bu ülkemizde de kendini gösterdi.

Son yıllara baktığımızda sektöre katılanların sayısı ülkemizde de artış yaşandı. Artışın en çok olduğu zaman dilimi ise 2021 yılı olarak kayıtlara geçti. Bunda Bitcoin’in zirve yapması ve 2017 yılında 20 bin dolar seviyesine ulaşması önemli rol oynadı.

Türkiye’de insanların büyük çoğunluğu kripto varlıkları biliyor. Hatta bilmekle kalmayıp hemen hemen herkesin belli bir yatırımı oluyor. Bu yatırımların boyutu kişiden kişiye göre değişiyor. Yatırım için tercih edilen yöntemlerden biri de borsalar. Ancak borsaları unutturacak bir şirket daha var.

Coinsfera, 2015 yılından bu yana nakit para ile Bitcoin ve türevlerinde alım imkanı sunuyor. Üstelik bunu direkt yanı başınızda yapıyor. Sadece Türkiye’nin değil, Avrupa’nın göz bebeği İstanbul gibi bir yerde…

Yatırım yapmak isteyen bireysel ve kurumsal müşteriler borsalara karşı çekingen olabiliyor. Bu yüzden farklı yatırma araçlarını tercih ediyor. İşte tam da burada karşımıza Coinsfera çıkıyor. Herhangi bir üçüncü şahsa gerek duymadan direkt yatırım yapabilme imkanı sunuyor. İstanbul’da Bitcoin satın al işlemi Coinsfera’dan sorulur.

Coinsfera’yı neden tercih etmeliyim?

Uzun süredir sektörün içinde yer alan şirket, sadece ülkemizde hizmet vermiyor. Dünyanın pek çok noktasında müşterilerine bizzat bu kolaylığı sağlıyor. Tamamen güvenilir ve riski sıfıra indiren bir yöntem ile alım veya satım imkanı sağlıyor.

Borsalarda para kaybetme derdi Coinsfera ile son buluyor. Nakit paranız ya da kripto varlığınız ile şubeden işleminizi yapmak mümkün. Piyasayla aynı fiyatlar üzerinden ilerleyen şirket tamamen şeffaf veriler müşterilerine sunuyor.

Kripto piyasasında geçmişe sahip olan ve günümüze kadar şirketlerin olması önemli. Henüz yeni çıkan ya da belli bir birikime sahip olmaması güveni azaltır. Bu yüzden güven kripto piyasasında daha fazla önem kazanıyor. İşte Coinsfera’da müşterilere bu güveni yıllardır sağlıyor.

İlk kurulduğu günden beri çizgisinden vazgeçmeyen Coinsfera müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor. Borsalara göre insan ilişkilerini öne çıkaran şirket, kullanıcılarla bizzat muhatap oluyor.

İstanbul’da Bitcoin sat işlemi için Coinsfera, sizleri kapalı çarşıya bekliyor. Hızlı ve düzenli işlemlerin yanında esnek işlem limitleri sunması müşteri odaklı olduğunu gösteriyor. Düşük komisyon ücretleriyle neden tercih edilmesi gerektiğini gösteriyor.

Coinsfera 2000’in üzerinde varlığı destekliyor

Kurumsal şirket müşterilerine birden fazla kripto varlıkla işlem yapabilme imkanı sunuyor. Hem alım hem de satım imkanı sunan Coinsfera, piyasanın önde gelen varlıklarını destekliyor. 

Müşteriler ayrıca nakit ya da kredi kartı ile direk alım yapabiliyor. İstanbul’da Bitcoin satın alma için stablecoin seçeneği de mevcut. Parası döviz olarak korumak isteyenler için iyi bir alternatif. Dövizlerdeki alım/satım makasından dolayı Coinsfera’da dolara sabit USDT alımı yapmak daha iyi tercih olacaktır. İstanbul’da USDT (Tether) satın al işlemi direkt şubeden yapılabilmektedir. 

Coinsfera İstanbul şubesi

Kripto para almak ve satmak isteyenler için Türkiye’de iyi bir alternatif var. Bankalara gerek duymadan İstanbul’da kripto al ve sat işlemi yapılabiliyor. Coinsfera’nın İstanbul şubesi, sadece şehir içinde değil Türkiye’nin dört bir yanına hizmet veriyor.

Müşteriler, başta Bitcoin olmak üzere 2000’den fazla kripto para birimi ile işlem yapabiliyor. İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde yer alan lokasyona rahatlıkla giderek istedikleri şekilde alım ve satım gerçekleştirebilir. Ayrıca şubelerden stablecoin’de alım ve satım yapılabiliyor. İstanbul’da USDT (Tether) satın al işlemi mümkün.

Coinsfera’dan nasıl kripto al/sat yaparım?

İstanbul’da Bitcoin al – sat işlemi yapabilmek için randevu oluşturmanız gerekli. Ayrıca İstanbul’da USDT (Tether) sat seçeneği içinde öncelikle randevu oluşturulmalı. Randevuyu telefonla, Telegram ya da WhatsApp üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

İstanbul’da kripto satın almak için ne yapmalıyım?

Bir kuruluşa bağlı olmadan Coinsfera üzerinden alım yapabilmek için resmi kimlik ve pasaporta sahip olmalısınız. İster T.C. ister yabancı uyruklu birey olun gerekli belgeler yanınızda olduğu taktirde satın alabilirsiniz. İstanbul’da Bitcoin ve diğer kripto paraları satın almak için USD, TRY ve EUR ile ödeme yapmak mümkün.

 

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin