Coinbase yeni listelemeleri duyurdu! Satın almak için doğru zaman mı?
Coinbase yeni listelemeleri duyurdu! Satın almak için doğru zaman mı?

Coinbase yeni listelemeleri duyurdu! Satın almak için doğru zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tarihsel olarak, kripto para birimlerinin piyasa değeri, Coinbase’in onları listelemek için resmi duyurusunu yapmasından sonra önemli ölçüde arttı. Yeni listeler T ve AUDIO’yu içerir. NU ve KEEP’i Şubat ayında liste dışı bırakacaklar. Tüm kripto paralar son 24 saatte %20’nin üzerinde ralli yaptı. Coinbase resmi duyuruları yaptıktan sonra ralli başladı. Geç giriş yapanlar, borsa kripto paraları listeledikten sonra bir fiyat düzeltmesi için hazırlık yapmalıdır.

6 Şubat 2023’te Coinbase, Nucypher (NU) ve Keep Network’ü (KEEP) liste dışı bırakacak, ancak kullanıcıların paraları istedikleri zaman çekme seçeneğini elinde tutacak. 25 Ocak’ta borsa, Threshold tokenini (T) listeleyecek.

Üç token, Nucypher’in Keep protokolüyle Threshold’a birleştirilmesiyle ilgilidir. Topluluk heyecanı ve borsa listesi, tokenlerin değerini haftalık zirvelere çıkardı.

NU ve KEEP toplulukları, Aralık 2021’de birleştirme teklifini kabul etti. Teklife göre, T’ye dönüştürme oranını toplam arzlarına dayandırdılar.

Coinbase, token birleştirmeyi desteklemez, yani kullanıcıların tokenlerini geri çekmesi ve süresiz olarak aktif kalacak belirtilen satış makinesi sözleşmelerinde (T ağ panosu) T ile değiştirmesi gerekir. Threshold, kullanıcılara stake edilmiş tokenler ve onları Threshold’a taşımak için özel staking benimseyenleri sağladı.

T tokenomics, NU ve KEEP sahipleri tarafından eşit olarak paylaşılan 9 milyar ve Threshold DAO’ya tahsis edilen 1 milyar olmak üzere 10 milyar başlangıç arzını içerir.

Threshold, merkezi bir tarafa güvenmeye ihtiyaç duymadan kripto para birimleri için daha fazla kullanılabilirlik ve fayda sağlamak için devrim niteliğindeki teknolojiyi kullanır. KEEP, kriptografik erişim kontrolleri için Nucpher’ın proxy yeniden şifreleme ve koşul tabanlı şifre çözme ağından yararlanır.

Audius (AUDIO)

Audius, müzisyenler için oluşturulmuş, müziklerini yaratmalarına, büyütmelerine ve para kazanmalarına olanak tanıyan modern bir akış platformudur. Platformda Jason Derulo, 3LAU, Katy Pery, Chainsmokers, Nas ve Steve Aoki gibi sanatçılar yer aldı.

Coinbase’deki resmi listelenmeye yaklaştıkça AUDIO piyasa değerinin önemli ölçüde artması bekleniyor.

Fiyat analizi

Kripto piyasası değeri son 24 saatte %2,8 düşerken, Coinbase duyuruları, Twitter’daki duyuruların ardından tokenlerin değerini haftalık zirvelere taşıdı.

  • Yazım sırasında KEEP, son 24 saatte %20 artışla 0,2496 dolardan işlem görüyor ve piyasa değeri 214.655.549 dolara ulaştı.
  • NU, son 24 saatte %21 artışla 0,1828 dolardan işlem görüyor ve piyasa değeri 128.533.381 dolara ulaştı.
  • T, son 24 saatte %19 artışla 0,05366 dolardan işlem görüyor ve piyasa değeri 451.692.273 dolara ulaştı.
  • AUDIO, son 24 saatte %33 artışla 0,2792 dolardan işlem görüyor ve piyasa değeri 260.941.158 dolara ulaştı.

Daha geniş pazar geçen haftaki ralliden sonra düzeltme aşamasına girdi, örneğin Ethereum şimdiden %5 düştü.

AUDIO ve T satın almak için doğru zaman mı?

Tarihsel olarak, tokenlerin değerleri, borsalarda resmi listelenmeyi beklerken yükseldi. Coinbase resmi duyuruları yaptıktan sonra yatırımcılar harekete geçti.

Coinbase new listings, NU-KEEP merger, T - is it the right time to buy? 1

Yukarıdaki grafikte, RSI göstergesi AUDIO’nun aşırı alım bölgesinde işlem gördüğünü gösterirken, MACD histogramları yukarı yönlü fiyat ivmesini gösteriyor.

Coinbase, NU ve KEEP’i Şubat ayında borsadan çıkaracak. Kripto paralardaki düşen likidite, onları muhtemelen daha yükseğe gönderecek, ancak daha sonra düzeltme aşamasına girecekler çünkü ekosistem içinde doğal bir faydaya sahip olmayacaklar.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin