Coinbase, İrlanda Merkez Bankası tarafından lisans onaylandı!

Coinbase, İrlanda Merkez Bankası tarafından lisans onaylandı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Amerikalı kripto para borsası Coinbase, İrlanda Merkez Bankası tarafından Sanal Varlık Hizmet Sağlayıcısı (VASP) olarak faaliyet göstermesi için onay aldı. Açıklama bugün öğlen saatlerinde geldi. Piyasanın önde gelen borsası, Avrupa’da önemli bir lisansı almış oldu.

Şirket Çarşamba günü yaptığı açıklamada, İrlanda Merkez Bankası’ndan bir Sanal Varlık Hizmet Sağlayıcı lisansı aldığını söyledi. Coinbase, İrlanda’dan Avrupa’da ve uluslararası alanda kişi ve kurumlara ürün ve hizmet sağlamayı hedefliyor. Ayrıca Coinbase, Cormac Dinan’ı İrlanda biriminin yeni Ülke Direktörü olarak atadı.

Diğer yandan borsa bir açıklama daha yaptı. Şirket, 2023’e giden altcoinler için kasvetli bir görünüm çizdi. Yalnızca en iyi iki kripto varlığının popüler kalacağını öne sürdü.

20 Aralık’ta yayınlanan bir piyasa görünümü raporunda Coinbase Corporate, kripto kışının özellikle altcoinler için 2023’te de uzayacağını belirtti. Ancak bunun bir düşünce olduğununda altını çizdi.

Coinbase, yeni bir lisans aldı

Coinbase Ireland artık 2010 tarihli Suç Adaleti Kara Para Aklama ve Terörist Finansman Yasası’na tabi olacak ve kayıt iki Coinbase kuruluşunu kapsıyor. İlki, Avrupa’daki müşterilere kripto alım satım hizmetleri sunarken, ikincisi kurumsal müşterilere kripto saklama hizmetleri sunar.

Tescil, şirketin İrlanda’dan Avrupa’da ve uluslararası düzeyde kişi ve kurumlara ürün ve hizmet sağlamaya devam edebileceği anlamına gelir. Coinbase ayrıca ülke operasyonlarının daha önce Crypto.com, Deloitte ve Citi’nin yeni direktörü Cormac Dinan tarafından yönetileceğini söyledi.

theblock


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin