Çin'in blockchain ağı Telegram blok zincirini kullanmak için TON Labs ile ortak oldu
Çin'in blockchain ağı Telegram blok zincirini kullanmak için TON Labs ile ortak oldu

Çin’in blockchain ağı Telegram blok zincirini kullanmak için TON Labs ile ortak oldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Telegram’ın token projesi ölürken, blok zinciri hala yaşıyor. TON Labs ve Çin’in Blockchain tabanlı Hizmet Ağı, Telegram tarafından oluşturulan TON protokolü üzerine uygulamalar oluşturmak için işbirliği yapıyor.

Ortaklık

Pazartesi günü yayınlanan bir duyuruya göre, ortaklık BSN geliştiricilerine TON teknolojisine erişim hakkı veriyor.

Kamu ağlarını BSN Çin altyapısına uyarlamanın diğer örneklerinde olduğu gibi, TON Labs Telegram tarafından oluşturulan TON protokolünü Çin yönetmeliklerinin taleplerine uyacak şekilde ayarlayacak. Bu nedenle, BSN Çin’deki TON ağ uygulaması, Açık İzinli Blok Zinciri veya OPB sürümü olacak.

BSN’nin kurucu üyesi Red Date Technology CEO’su He Yifan’a göre Çinli geliştiriciler, yararlı uygulamalar geliştirmek için uygun bir temel katman olarak düşük gecikmeli, ölçeklenebilir TON blok zincirini arayacaklar.

TON Labs için, Çin blok zinciri altyapı projesiyle yapılan işbirliği, TON protokolündeki geliştirici etkinliğini artırmaya yardımcı olacak ve projeye daha fazla değer katacak.

İşbirliğinin her iki ortak için potansiyel faydaları hakkında yorum yapan TON Labs CEO’su Cyril Paglino, bunun merkezi olmayan ve merkezi işletmeler arasında yararlı ittifaklar yaratma olasılığının bir kanıtı olduğunu belirterek şunları ekledi:

“Bir şirketin, bir ülkenin, bir halkın, belirli yasal engellerle karşı karşıya kaldıklarında bile, yerelleştirilmiş her türlü yetkiye rağmen gezegendeki herkes için ayrılmış teknolojiyi kullanmanın bir yolunu bulabileceğine dair güçlü bir mesaj göndermek yaratıcı bir yaklaşımdır.”

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin